Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Hogyan sürgettethetném a halálom?

Hogyan sürgettethetném a halálom?

Figyelt kérdés
Ezoterikusan, tehát nem öngyilkosságra gondolok. Úgy érzem nincs már küldetésem, iszonyúan unom az életet és magamat is. A reinkarnációban hiszek, bár tudom, hogy nem lennék ugyanaz. De reinkarnáció nélkül is megfelelne már.
2022. okt. 26. 11:54
1 2 3 4 5
 41/45 anonim ***** válasza:
100%
Hát szerintem pedig ez nem ezotéria kategória, hanem a mentális betegségek kategória! Te beteg vagy ember!
2022. okt. 27. 12:54
 42/45 A kérdező kommentje:
Már azt se tudom hol a lelkem. Nagyon rég láttam utoljára, csak egy merő üresség vagyok. A jelenlegi munkámban is tehetséges vagyok, szeretem, jól is keresek, csak az se elég semmire se, ha az ember elég mélyről indul. De ez nem is számít, mert ha lenne egzisztenciám, akkor is ugyanezt érezném.
2022. okt. 27. 12:57
 43/45 anonim ***** válasza:
Lehet hogy magánéletben ment félre nálad valami. Ha nem vagy boldog a kapcsolatodban, akkor csak szenvedsz.
2022. okt. 27. 12:59
 44/45 A kérdező kommentje:
Így van. De nem tudom megoldani. Tiszta lappal akarok kezdeni.
2022. okt. 27. 13:20
 45/45 anonim ***** válasza:
100%
Enis igy vagyok vele. Unom mar nagyon az életemet. Semmi se sikerul mindig akadalyoznak benne hogy jobb legyen, szar az egész
2022. okt. 27. 14:41
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!