Hogyan sürgettethetném a halálom?
Figyelt kérdés
Ezoterikusan, tehát nem öngyilkosságra gondolok. Úgy érzem nincs már küldetésem, iszonyúan unom az életet és magamat is. A reinkarnációban hiszek, bár tudom, hogy nem lennék ugyanaz. De reinkarnáció nélkül is megfelelne már.2022. okt. 26. 11:54
11/45 anonim válasza:
Menj el hegyet mászni minden felszerelés nélkül
12/45 anonim válasza:
Szorongással, aggódással és rossz gondolatokkal
13/45 anonim válasza:
Én is hasonló cipőben evezek, de ezt nem lehet siettetni. Majd eljön az idő, mikor eljön. Addig végig kell csinálni, akár unalmas akár szar az egész.
14/45 anonim válasza:
Nem tudom, ejtoernyozz, hatha egyszer nem nyilik ki.
15/45 anonim válasza:
Most erre nem lehet mit mondani...
16/45 anonim válasza:
Menj el önkéntesként segíteni olyanoknak, akiknek nehezebb a sorsa, mint neked. Ez értéket, és örömöt adna neked is.
17/45 anonim válasza:
Kérdező, ha ezotéria vonalon vagy, akkor hogy hogy nem megvilágosodni szeretnél, hanem meghalni?
Nem inkább ezen az úton lenne célszerű haladnod?
19/45 A kérdező kommentje:
17
És azt hogy csinálják?
2022. okt. 26. 15:50
20/45 anonim válasza:
Sok út van, azt te érzed, hogy neked melyikhez van affinitásod. Esetleg kezdj el utánanézni a fogalmaknak az interneten, ha tényleg érdekel a téma.
A többi majd kialakul útközben.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!