Hogyan sürgettethetném a halálom?
21
Az volt az életfeladatom, hogy jobb emberré váljak, mert előző életemben egy gáz alak voltam. De úgy érzem, már végeztem, de lehet, hogy nem, nem akarok okoskodni meg erőszakoskodni a sorsommal szemben. Ugyanakkor meg semmi jó nem történik velem, és unalmas az életem. Ne gyertek légyszi olyanokkal, hogy tegyél magadért, tettem már sokat, de nem jött össze mégse. De elfogyott az energiám, pénzem, időm, lelkesedésem már.
Kösz :)
De ettől még ugyanolyan semmilyen az életem.
Ezt a lelki jelenséget jól ismerik Indiában, ahol nagyon sokan hisznek a reinkarnációban, és hasonló érzésekkel küzdenek. Nem tudom, mi a gyógymód, de arrafelé kellene kutakodni.
Bárhogy is van, a halálodat siettetni butaság lenne, mert rossz karmát gyártasz magadnak, szóval visszalépés. Viszont nyugodtan elmehetsz szerezesnek, és megvilágosodhatsz, és az egész karma-para örök időkre megoldva.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!