Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Hogyan sürgettethetném a halálom?

Hogyan sürgettethetném a halálom?

Figyelt kérdés
Ezoterikusan, tehát nem öngyilkosságra gondolok. Úgy érzem nincs már küldetésem, iszonyúan unom az életet és magamat is. A reinkarnációban hiszek, bár tudom, hogy nem lennék ugyanaz. De reinkarnáció nélkül is megfelelne már.
2022. okt. 26. 11:54
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
Miért, mi volt amúgy eddig a küldetésed? Mert azt írtad már nincs.
2022. okt. 26. 16:33
 22/45 anonim ***** válasza:
100%
Megértelek. Én nem is csak "iszonyúan unom" az életet, de büntetésnek is érzem.
2022. okt. 26. 16:34
 23/45 A kérdező kommentje:

21

Az volt az életfeladatom, hogy jobb emberré váljak, mert előző életemben egy gáz alak voltam. De úgy érzem, már végeztem, de lehet, hogy nem, nem akarok okoskodni meg erőszakoskodni a sorsommal szemben. Ugyanakkor meg semmi jó nem történik velem, és unalmas az életem. Ne gyertek légyszi olyanokkal, hogy tegyél magadért, tettem már sokat, de nem jött össze mégse. De elfogyott az energiám, pénzem, időm, lelkesedésem már.

2022. okt. 26. 16:42
 24/45 anonim ***** válasza:
Ki mondta neked hogy gáz alak voltál előző életedben?
2022. okt. 26. 16:44
 25/45 A kérdező kommentje:
Csak megérzés.
2022. okt. 26. 16:46
 26/45 anonim ***** válasza:
Á, nem voltál gáz alak. Ez is megérzés.
2022. okt. 26. 16:48
 27/45 A kérdező kommentje:

Kösz :)

De ettől még ugyanolyan semmilyen az életem.

2022. okt. 26. 16:51
 28/45 anonim ***** válasza:
100%

Ezt a lelki jelenséget jól ismerik Indiában, ahol nagyon sokan hisznek a reinkarnációban, és hasonló érzésekkel küzdenek. Nem tudom, mi a gyógymód, de arrafelé kellene kutakodni.

Bárhogy is van, a halálodat siettetni butaság lenne, mert rossz karmát gyártasz magadnak, szóval visszalépés. Viszont nyugodtan elmehetsz szerezesnek, és megvilágosodhatsz, és az egész karma-para örök időkre megoldva.

2022. okt. 26. 19:04
 29/45 anonim ***** válasza:
100%
Bizony.
2022. okt. 26. 20:17
 30/45 anonim ***** válasza:
Szerintem ez sima depresszió, egy ilyen nárcisztikus képzelgéssel megbolondítva, hogy te már annyira sájni vagy, hogy csak a következő életedben van mit tenni. "Simán" csak keresd tovább azt, amiben értéket találsz, ami örömöt ad, amit hasznosnak, építőnek érzel. Mindezt egy terápia mellett kellene.
2022. okt. 27. 09:13
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!