Az ateista szerint hülye a hívő, meg fordítva, de egy agnosztikusba hülyét vagy térítendőt látnak?
Ahogy olvasok több dolgot kicsit nekem nonszensz, hogy egymásról állítanak olyan dolgot akár még vallások egymás felé is, ami nem igaz, meg kicsit olyan külső szemlélőként, mintha a beteg akarná megműteni az orvos, bár tény hogy a beteg jobban ért hozzá sokszor, minden bizonnyal.
Meg pl. x vallás: van reinkarnáció, y vallás: x vallás nem hisz a reinkarnációba, de mi igen.
Vagy (szélsőséges)ateista: a hívőknek csökkent értelmi képességük van, hívők: az ateisták nem elég okosak ahhoz, hogy lássák istent.
x gyülekezet: aki velünk van annak jó, mindenki más elkárhozik.
y gyülekezet: aki velünk van annak jó, aki nem az elkárhozik.
Random ember: de akkor most kinek higgyek?
x gyülekezet: há elmondtam te hülye fasz.
y gy.: előbb mondtam te hülye fasz.
Csak én látom a legtöbb magyarázatnál, hogy nem viták meg hasonlók mennek, hanem faszméregetés, egymás megértése meg nem opció, mivel előre el van döntve mindkét fél tábora szerint is, hogy ők nyertek?
Ateista: nem hisznek istenben.
Teista: hisz egy vagy több istenben.
Nekem van hívő barátom sőt tanárom.
Legjobb emberek közé tartoznak akiket valaha megismertem.
Agnosztikusok meg nem hitről, hanem tudásról szólnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!