Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Ez normális meditáció közben?...

Ez normális meditáció közben? Rosszul lettem.

Figyelt kérdés

Sziasztok, autogen tréninget hallgatok pár hete, mert nagyon stresszes időszakom van és ez ráment a gyomromra is. Eddig mindig nagyszerűen éreztem magam utána, most azonban valami fura történt. A testem elnehezult, a lelkem viszont mintha "kiszállt" volna a testembol és meghaltam volna. Nem éreztem a testemet egyáltalán. Nem melyre süllyedtem, hanem kiszállt a lelkem és lebegett valami fura helyen. Mikor visszatértem, nagyon rosszul voltam, szedultem, hányingerem lett, azóta is furán érzem magam. Nagyon megijedtem. Mi lehetett ez? Semmi extra nincs a tréningben, rengetegen pozitívat írnak róla youtubeon és eddig én is mindig ellazultam tőle. Nem vagyok jartas a meditációkban, nemrég kezdtem! Félek, valami "rossz" történt velem.

25L

2022. okt. 17. 14:53
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Jól sikerült az ellazulásod, így a tudatod más szintre helyeződött. Kivetült (asztrál projekció, tudat kihelyezés). Tehát fejlődsz, most kicsit messzebbre mentél a kívánt szintnél, csupán ennyi történt.Elsőre nyilván furcsa élmény, annál is inkább, mivel tudatosan ért. De elalvás után, álmodás során spontán is megtörténik.

Félnivalód nincs. Azért érzed magad furán, mert a pánik miatt a legapróbb szokatlan tünetekre is beparázol és napokig agyalsz rajta.

Mikor pánikbeteg voltam, sokszor nekemis minden bajom volt az autogén tréning alatt (is)...

Ha volt is testen kívüli élm~nyed, az sem baj. Sokan direkt keresik.

2022. okt. 19. 22:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!