Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Egynemű Ikerláng, 12 év...

Egynemű Ikerláng, 12 év korkülönbség,vajon ő is érzi az én fájdalmam? Többi lent

Figyelt kérdés

Lassan másfél éve nem beszélünk.

Férjnèl vagyunk mindketten,és gyerekeink is vannak.

Új munkahelyre kerültem 2018, mellé osztottak be.

Akkor láttam őt először,és ő is engem. Már akkor éreztem,hogy olyan ismerős számomra,idegen érzések kavarogtak bennem ,és utólag kiderült hogy benne is

Nagyon hamar megnyíltunk egymásnak,pedig ez ránk nem jellemző,olyan dolgokat osztottunk meg,amit másokkal soha,illetve nem láttunk egymás nélkül,ha itthon voltunk szabadsagon,akkor minden nap kerestük a másikat.

Először csak egy különleges barátságnak tettük be a dolgot,és örültünk a másiknak minden alkalommal.

Majd elmentünk egy közös barátunk születésnapjára (megismerkedésük után 1 évvel)

Nagyon jól éreztük magunkat, beszélgettünk, amikor egymás szemébe néztünk,és mindkettőnkbe,abban a pillanatban átfutott valami. (Soha nem vonzódtam lányokhoz,és ő sem)

Ezután a születésnapon már nem beszéltünk egymással,csak kerestük a másik tekintetét.

Másnap a munka helyen sem igen beszéltünk.

Aztán felhoztam neki a dolgot,és beigazolódott, hogy ő is látott valamit bennem.

Ezután már nem igen beszéltünk róla,de én nagyon vágytam rá,és sokszor láttam, hogy ő is néz titokban amíg dolgozom.

Sokszor megleptük egymást aprósággal,vagy utaztunk együtt egy közös baráttal. Turkáltunk egymás gondolataiban,pl mondtam egy számot 0-100 és ő kitalálta,de úgy,hogy előtte felírtam a kezemre,és ő nem látta, sokszor befejeztük egymás mondatát, teljesen kiegészítettük egymást.

Aztán beszéltem az érzéseimről,egyre erősebbek lettek.

Férjem is ott dolgozik,így sokszor oda jött hozzám,és adott puszit,vagy megölelt,és ő ezt látta,én pedig azt, hogy neki ez rosszul esett.

Itt kezdődtek a problémák.

Mondta hogy látott egy szép fiatal fiút az egyik részlegen,akinek nagyon szép szeme van.

Aztán jöttem én,és átvezettem egy részlegre,ahol én is láttam egy szép fiút... (Pedig nem,csak fájdalmat akartam okozni neki,ahogy ő nekem.

Aztán sokszor bántottuk egymást,sőt, nagyon sokszor..

Aztán már nem szóltam hozzá 1,5 hónapig,gyötrelmes volt,és neki is. Aztán jól ő,hol én bántottam,azt akartam hogy vége legyen,nem akartam ezt tovább, szenvedtünk.

Elmentem onnan.

Aztán nem kerestem egy darabig,szenvedtem,és ő is,ezt a közös barátunk mondta. (Ő nem tudott a mi kapcsolatunkról)

Aztán rá írtam, hogy beszéljük meg,ne így váljunk el,de ő nem akart találkozni.

Aztán ismét írtam neki,de akkor sem. Március elején írtam neki utoljára,de nem válaszolt.

Majd írtam a születésnapjára, megköszönte,rá pár napra,ő írt az enyémre, megköszöntem,és ennyi.

Az elmúlt napokban szenvedek,és valahol úgy érzem ,ő is.

Szeretnék vele beszélni,de nem irhatok rá, legalább annyit, hogy beszéljük meg.

Nagyon rossz,30 km -re lakik tőlem.

Úgy érzem,addig nem tudom elengedni,amíg nem beszéljük át a dolgokat.

Nem tudom mit tegyek,de sírva ébredek,mert most újra az álmaimba van,és mindenhol.

Egyszer azt mondta, hogy "amíg feljön benned egy bizonyos dolog,addig dolgod van vele"

#másik fél #lelkitárs #Iker láng #Azonos nemű iker láng
2022. júl. 29. 21:06
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
52%
Az ikerláng egy kamu, nem létezik
2022. júl. 29. 21:44
 2/16 anonim ***** válasza:
49%

A lelkek sokfélék, előfordul hogy egy lélek több emberi testben is leszületive van, pár év eltéréssel, eltérő életutakkal.

Olyan is van hogy egyes lelkek szeretnek sok életen át egymás közelébe leszületni, néha egymással kapcsolatba, mint partner, mint szülő, vagy mint gyermek, vagy barát.

Az ikerláng koncepciót nem ismerem, -bár a kifejezést már hallottam-, nem tudom mit takar.

2022. júl. 29. 21:48
 3/16 A kérdező kommentje:

2/2

Korábban beszéltünk erről,és ő sem értette a dolgokat,pedig már közel a 40-hez van 🙂

Ha tőle nem kaphatok válaszokat,akkor remélem itt sikerül. Egyszer azt írta, hogy keressem magamba a válaszokat,de egy adott kérdésre,több választ is tudok adni,így soha nem jutok semmire.

2022. júl. 29. 21:56
 4/16 anonim ***** válasza:
54%

Pedig ilyen esetekben muszáj vagy magadban keresni a választ, mert amit mi itt csinálunk, az a legtöbb esetben találgatás. Túl sok lehetőség van, és kiválasztani egy nekünk tetszőt, nem garancia az igazságra.

Meditáció, feltenni a kérdést az ürességben, és várni a választ.

2022. júl. 29. 21:59
 5/16 Tudi333 ***** válasza:
55%
Az ikerlélek koncepció az, hogy a lélek vagy szellem, ami leszületik nemtelen. Nincs neme. Aztán ha leszületik szétválik férfi és női reszre. Ez üti azt, hogy 2 nő között lehetne ilyen.
2022. júl. 29. 22:14
 6/16 A kérdező kommentje:

Pedig ez nem lehet más, korábban együtt olvastunk róla,és teljesen magunkra ismertünk benne.

Ez tényleg egy különleges kapcsolat volt,és nem csak bemagyaráztuk/tam.

Érdekes.

2022. júl. 29. 22:20
 7/16 Tudi333 ***** válasza:

Aki azt írta amit olvastatok, az honnan tudta? Ha olvasol 10 ilyet, lesznek egyezések, de mind mast ír!

Nem jelent ez semmit! Én erre jutottam. Ha valaki akar téged vagy te őt, akkor akar, ha nem,nem! És ettől függetlenül lehet az ikerláng, unokatestvér, nagynéni, szomszéd, mindegy! (Vicces). Ezen semmi nem fog vàltoztatni.

2022. júl. 29. 23:05
 8/16 Tudi333 ***** válasza:
Sok különleges kapcsolat van! Mikre gondolsz? Leirtad itt a lényeget vagy van más dolog is? Ha gondolod irj privátot, van tapasztalatom ezzel.
2022. júl. 29. 23:07
 9/16 A kérdező kommentje:

Amikor nem voltunk együtt, éreztük hogy mi bántja a másikat,mi zajlik le benne.

Korábban próbáltam úgy hozzáállni,hogy ez nem különleges kapcsolat volt, próbáltam megutálni őt, rossznak látni,így egy kicsit könnyebb volt,de vannak ilyen nehezebb napjaim.

2022. júl. 29. 23:43
 10/16 Tudi333 ***** válasza:
Egymásra voltatok hangolódva vagy vagytok. Ilyen van több vagy lehet több embernél, emberrel. Én többel tapasztaltam. Több ember lehet az életedben akivel "kapcsolodsz" igy vagy másképp vagy más, különleges dolog van köztetek. Egyikkel ilyen, másikkal olyan. Egyformak vagytok, teljes ellentt vagytok. Nagyon nagy a testi vonzalom vagy lelki. Ezeréve ismered érzés. Hasonlitotok külsőre, vagy testreszeitek. Vagy belsőre, belső tulajdonságok, kiegeszitetek egymast, stb stb stb és ez lehet vegyesen különböző emberekkel. Bármilyekre rá lehet húzni bármit. Én ezt tapasztaltam. De ezek ellenére vagy ezek mellett, ha nem lesz vele semmi, akkor nem lesz. Ezt kb egy valami tudja bebizonyitani. Az idő. A nagyon hosszú idő. De az sem az ikerlangot, hanem nevezzük lelki társnak, amiből lehet mindenkinek több. Ha különlegesnek érzed ezt a kapcsolatot, akkor az is! És itt a pont.
2022. júl. 30. 00:47
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!