Ha az embernek tényleg képessége a teremtés, akkor miért ilyen kínkeservesen teremtünk?
Manifesztációval kapcsolatos kérdés. Ezért kérem, hogy a válasz ne arról szóljon, hogy van-e manifesztáció vagy nincs, mert nem azt kérdezem. Ha szerinted nincs, akkor azt tiszteletben tartom, de megkérlek, hogy akkor erre a kérdésre most ne válaszolj. Köszi!
Tapasztaltam, hogy működik a manifesztáció. Az ember tényleg képes egyes dolgokat bevonzani.
Én úgy vagyok vele, hogy egyes alkalmakkor tök simán működik, és tényleg meglepődök, hogy milyen pontos. Viszont máskor meg ugyanúgy próbálkozok, és az istennek nem sikerül.
Ha rákeresek, hogy mi ennek az oka 100 féle ember 100 félét mond. Ebből én azt vontam le, hogy más is tapasztalta már, hogy volt amit be tudott vonzani, de SENKI nem érti, hogyan működik VALÓJÁBAN.
Mintha mindenki találomra próbálkozna, aztán a sok próbálkozás közül random pár pont sikerül. De hogy miért úgy és miért akkor, azt érteni senki nem érti.
A kérdés, hogy ha erre az ember képes, akkor miért van elzárva tőle az a tudás, hogy ezt hogyan tudja tudatosan hasznosítani, és felhasználni?
A teremtés képességének eléréséhez szükséges a kiegyensúlyozása az energiaköszpontoknak, és olyan mértékű tudati tisztaság elérése, hogy az intelligens energia becsatornázható legyen az indigó központba.
Ezt nagyon kevesen érik el, és akik igen, a legritkább esetben reklámozzák, és nem is használják semmi olyasmire, amire az emberek többsége használná.
De miért kell ezt a képességet elveszteni?
Vagy ha már elvesztjük, miért kell tudni róla, hogy amúgylenne egy ilyen csak pont nem tudjuk használni...?
A tudati tisztaság elérése azért fontos, mert ha enélkül bárki teremthetne, estére már a bolygónk is csak romokban létezne.
Mivel az ezotéria rovatban vagyunk, ideírhatom, hogy 11 ezer évvel ezelőtt pont tért szünt meg egy hatalmas földrész, és pusztult el Atlantisz.
Jelenleg senki sem kísérletezik azzal, hogy ilyen jellegű tudást adjon át ismét az emberiségnek.
De visszatérve az alapkérdésedre, ez a teremtés más mint más teremtések a galaxisunkban. Itt beiktatásra került a fátyol, így nem férünk hozzá a korábbi élettapasztalatainkhoz, és olyan igazságokhoz, ami más világokban természetes.
Óvatosságból vannak a korlátozások, mert más variációkban nem volt működőképes az ilyen "elfátyolozott" világ.
Saját példa: valamit évekig akartam, de a közelében sem voltam, aztán akkor kaptam volna meg teljesen esélytelenül, amikor betegség miatt nem tudtam élni vele. Na ez milyen játéka az életnek?
Én csak a negatív oldalról tudok nyilatkozni, az valóban működik
Sőt szerintem a murphy törvény is igaz, az is a vonzás része
Szerintem kategorizálva vannak az emberek, valaki szerencsésnek születik, akkor automatikusan működik mindenféle bevonzás, aki meg szerencsétlennek, az meg csak a rosszat fogja vonzani, ez is saját tapasztalat
Nincs elzáárva a tudás.
Ez olyan, mint a vezetés. Van egy eszközöd, az autó. Azt használod vagy nem, hogyan, az már rajtad áll. De előbb tanulod meg elindítani, mintsem a fizikáját, hogy hogyan épül fel.
Amit kérdezel, az isteni tudás. Istent, a létezést kell érteni hozzá egyre jobban. Ez a bolygó a bölcstelenségről, betegségekről, stb híres, de van aki tudja az aktuális dolog előtt, hogy annak a bevonzásával érdemes-e foglalkozni. Pl én nem csak tudom, érzem is hogy egy ötlet mennyire harmonikus istennel.
#3 Fú de jó hogy behoztad Atlantiszt! A kérdés szempontjából kicsit off, de pont valahol úgy gondolom, hogy van valamilyen olyan tudás, amivel előttünk rendelkeztek pl fejlettebb civilizáviók, és ami nekünk már nincs meg, mert el vagyunk zára tőle és valahol én ezt nagyon nem érzem fairnek, annak ellenére, hogy megvan az a része a sztorinak, hogy nem jól használták. De még így is...
Azért miért a 11 ezer évvel későbbi embernek kell szenvedni?
Annak ellenére is nem fairnek érzem az egészet, hogy látom, hogy azt a tudást se tudja megfelelően használni az ember, ami megmaradt.
Elkeserítő :(
"Ez olyan, mint a vezetés. Van egy eszközöd, az autó. Azt használod vagy nem, hogyan, az már rajtad áll. De előbb tanulod meg elindítani, mintsem a fizikáját, hogy hogyan épül fel."
És adott-e bárki az ember kezébe tájékoztatót arról, hogy működik az autó, hogyan kell vezetni? Tanított-e bárki is vezetni, mielőtt beültél az autóba?
Nem.
Viszont, amikor meg nekimész a fának, akkor téged vonnak felelősségre, mert hát azt te csináltad (eddig ok, igen, én csináltam), és neked tudnod kellett volna, hogy ... Nos, nem tudom, honnan...
Azért kínkeserves a manifesztáció, mert nincs.
Ez a jó válasz.
Ezt a fátylat én is sejtem, hogy létezik. Ha például arra gondolok, mennyivel több képességem van álmomban, vagy pl a dejavu érzése. És egyéb különös tapasztalatok. Sokszor az a gyanúm, "lebutítva" létezünk.
Igen, bennem főként az álmok keltik azt a gyanút, hogy a fizikai világban valami nem kerek...Valami el lett véve tőlünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!