Mi lenne az a 3 kérdés amit feltennétek Istennek vagy hozzá hasonló intelligenciának?
Figyelt kérdés
A kérdés lényege hogy lehetőségetek nyílik őszinte igaz választ kapni 3 kérdésre egy olyan intelligenciától, ami a legmagasabb szinten torzításmentesen rálát az egész teremtésre. Magyarul, látja a legvégső igazságot. Csak 3 egyszerű, tömör kérdés.2021. júl. 16. 13:23
1/21 anonim válasza:
1. Miért születtem a Földre?
2. Van-e élet a halál után?
3. Rudinak vagy Dolfinak hívják-e a kutyámat?
2/21 anonim válasza:
Miért történnek rossz dolgok jó emberekkel? Miért vannak betegségek? Ha létezik Isten, miért nem mutatta meg magát (az egyes hívők által látott ún. jelenesek komolytalanok)?
3/21 Grimfox válasza:
Ha kapcsolatba lépnék egy ilyen intelligenciával, az már önmagában válasz lenne az összes olyan kérdésemre, amit érdemesnek gondolok feltenni.
4/21 anonim válasza:
Mivel a második kérdésem erősen függ az elsőre kapott választól, így még nincs kész tervem, check listám az alkalomra.
5/21 anonim válasza:
1. Mi az ember, miért vagyunk itt, mi az életünk értelme Isteni szempontból?
2. Mi történik halál után, és miért van egyáltalán halál?
3.
A harmadik még nem fogalmazódott meg. :-)
6/21 anonim válasza:
Nekem csak egy kérdésem lenne!
Ez így hangzik: Mit kell tudnom?
7/21 anonim válasza:
Tényleg sz@r ember lennék?
Tovább élek a halál után?
Van egy szál cigid?
8/21 anonim válasza:
Szia Uram!
Van egy szálad?
Lottószámok.
Nagy farok.
9/21 anonim válasza:
Onzo bena kerdesek...
Egyetlen kerdesem: pontosan mi a gyogymodja minden betegsegnek
10/21 anonim válasza:
Én csak egy kérdést. Mennyi egy afrikai fecske repülési sebessége lopótökkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!