Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Van élet a halál után?

Van élet a halál után?

Figyelt kérdés

Már régóta foglalkoztat ez a kérdés...

És én hinni szeretnék benne

Csak nem igazán tudom

Szerintetek?

2022. júl. 20. 22:54
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
61%
10. Vagyok! Igazából lehetséges, hogy a halál után van valami. Négy évesen én már oviba jártam, mivel már tiszta voltam.. És emlékszem hogy azon gondolkodtam, mármint én, mindössze négy évesen, hogy milyen közel van a föld. És hogy milyen fura, hogy ilyen pici testben vagyok! 🙂 Elég sok, ilyen apróságokokat tapasztaltam, még. Később már tizenévesen kb., úgy éreztem, hogy mintha már éltem volna ezelőtt! És akkor még, soha, sehol sem hallottam a reinkarnációról! És azt sem tudtam hogy mi az. Csak egy érzés volt. Mostanában pedig, kb. három éve már, hogy nagyon fura álmaim vannak. Álmomban már meghaltam, és láttam ahogy a földet hányják rám. Máskor, nemrég azt álmodtam hogy meghaltam, és kétségbeesetten vissza akartam térni a testembe, vártam hogy hátha újra élesztenek.. Meg még rengeteg ilyen álmaim vannak, és voltak. És örülök ennek, mert sokaknak még ennyi sincs. Nagyon sok mindent láttam már az álmaimon keresztül. Mit gondolsz hát, van élet a halál után? 🙂😄
2022. júl. 21. 13:16
 12/31 anonim ***** válasza:
53%
Komolyan, hogy még az ezotéria kategóriában is ekkora materialista hegemónia legyen...
2022. júl. 21. 18:00
 13/31 anonim ***** válasza:

Mint ahogy említettem, nem kell materialistának lenni ahhoz, hogy ne fogadjam el a túlvilágot vagy a lélek létezését.

2022. júl. 21. 22:44
 14/31 anonim ***** válasza:
30%
#12. Ha ilyen jól tudsz kritizálni, akkor villant is valamit! Csupa fül vagyunk, epekedve várjuk, hogy megoszd velünk a tudásod!
2022. júl. 21. 23:00
 15/31 anonim ***** válasza:
Nem értem, a tizenegyest miért kellett lepontozni? Csak az igazat írtam. Disznók elé ne vess gyöngyöket, mert megtapossák azt! Nem a lepontozás fáj, az fáj, hogy látom, hogy milyen gonoszok vagytok, semmit nem tudtok értékelni! Az fáj, hogy semmi tudásotok sincs, de az irigység szurkálja a szíveteket ennek ellenére. Nektek pedig az fáj, ha valaki tud valamit. Csak lepontozni tudtok, vagy valami hasznos választ is tudtok kipréselni magatokból?
2022. júl. 21. 23:14
 16/31 anonim ***** válasza:
0%
Komolyan elhittétek? 🤣 Egy négy éves gyerek nem gondolkodik! Csak játszik! Az álmaimra pedig nem is emlékszek. 😆 De bevettétek! Nincs semmi a halál után, csak bűz és rothadás! 😃 Semmit sem tapasztaltam, de ti elhittétek! 😅 Hát persze, ezek mindent elhisznek. XD
2022. júl. 22. 00:00
 17/31 anonim ***** válasza:
58%

"Disznók elé ne vess gyöngyöket"

Jó kis Bibliai idézet, de egy probléma van ezzel.

Senki sem viselkedik disznó módjára.

Az hogy valaki egyszerűen nem ért veled egyet és ez az egyetlen amit tudsz mondani rá, vélekedik hogy mekkora vélemény buborékban élsz.

"mert megtapossák azt!"

Ha biztos vagy a tudásodban és igazadban, abban hogyan tudnék kárt tenni?

"Nem a lepontozás fáj"

Dehogynem.

"hogy látom, hogy milyen gonoszok vagytok"

Például?

"semmi tudásotok sincs"

Például?

"irigység szurkálja a szíveteket ennek ellenére"

Au hogy elutasítunk egy dolgot amire nincsen konkrét bizonyíték az mióta irigység?

"Nektek pedig az fáj, ha valaki tud valamit."

Hát ha egy nem létező dolgot létezőnek gondolsz, akkor ne várd hogy mindenki téged áldjon és egyet értsen veled.

Plusz csak azt mondani, hogy valami létezik nem fog semmit sem tenni.

What can be asserted without evidence, can be dismissed without evidence.

"Csak lepontozni tudtok"

Na ugye hogy fáj?

"valami hasznos választ is tudtok kipréselni magatokból?"

Igen, amikor nem létező dolgokban hisznek az emberek, akkor meg kell tudnunk hogy miért.

Amíg nincs bizonyíték, addig fantázia világban élsz.

[link]

ezt az oldalt ajánlom kezdetnek

2022. júl. 22. 00:08
 18/31 anonim ***** válasza:
49%
Már mondtam hogy csak kitaláltam az egészet! Persze hogy fáj a lepontozás! Hiszen azt jelenti hogy xarba sem vesztek, sem engem, sem az életemet, de ez miért is fájna nekem? Csak egy idióta vagyok, aki fantáziálgat! Ez, ennyi. Bizonyíték? Bebizonyítom akkor, ha bizonyíték kell! Azt hogy tele vagytok gyűlölettel és méreggel. Élénk a fantáziám, ennyi. Egy senki vagyok, és örökre az is maradok! Ez már tetszik ugye? 😃 Bizonyíték az kell nektek! 😀
2022. júl. 22. 00:33
 19/31 anonim ***** válasza:
25%
17/ Mit akarsz tőlem???? Mit akarsz??
2022. júl. 22. 00:40
 20/31 anonim ***** válasza:
27%
Mit akarsz elérni?? Még jobban meg akarsz bántani?! Mit akarsz tőlem?????????
2022. júl. 22. 00:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!