Szeretnétek tudni, hogy mikor és miben fogtok meghalni ? Szerettek élni ?
Nem, mert:
1) Földi életem végéig stresszben élnék.
2) Megbolondulnék hogy "már csak ennyi meg annyi" van hátra.
3) Hiszek abban hogy a sorsunkat mi (is) irányítjuk.
En mar voltam ongyilkos, dokik sem tudjak miert eltem tul, en sem tudom, nem kene itt lennem. Gyerekkoromban is volt agymutetem, sok doki nem tudta megmondani mitol volt begyulladva a fulemnel a kisagy melletti resz.
Szerintem akik ide irtak/irnak azoknak fogalmuk sincs milyen a halallal szembenezni, elfogadni, megtapasztalni.
Igy teljesen hasznavehetetlen a valaszuk, nem tudjak mirol beszelnek.
Olyan mintha egy kulon percepciot probalnal elmagyarazni valakinek. Pl hogyan magyaraznad el a 3 dimenziot egy olyan objektumnak ami 2 dimenzioban el? Marmint elmagyarazhatod, de nem fogja megtapasztalni a jelenlegi egzisztenciajaban.
Amikor tenyleg elhataroztam hogy megolom magam akkor jott ram minden az eletben, a szinek, az erzekeles, a latas, a gondolkodas - egyszerre mind hatalmas sulyt kapott.
Mondjuk 3 -4 napra ra ravettem magam hogy akkor kesz, de sajna nem lett kesz valamiert. Letalis dozist vettem be, leteszteltem elotte kisebb adagban a hatast es volt. Es melle egy masik "depresszanst" is bevettem. Nem, nem antidepresszansra gondolok.
A terv fix volt, jo volt, mukodnie kellett volna. Utana olvastam, meghaltak benne. Egyedul az lehet, hogy valami tortent a szerrel es megrongalodott - vagy az egesz egy kupac placebo, de ezt kizartam mert mondom elotte leteszteltem kisebb dozisban es beajultam.
Csak annyit akarok mondani, hogy a halallal mindenkinek egyszer ki kell alakitania egy rovid idore a kapcsolatat, es abban az intervallumban lehet feltenni ilyen kerdeseket. Ameddig nem jut el az ember/eloleny oda, addig nem tudja mirol beszel.
Teljesen mas, mind kvalitasban meg kvantifikaban.
Írjatok még. Mindenkinek ment a pacsi. Nem szoktatok néha arra gondolni, hogy lehet, hogy 5 perc van hátra az életetekből? Nekem eszembe jut a legváratlanabb pillanatokban. Hogy lehet, hogy 2 perc múlva megáll a szívem.
Ha holnap meghalnátok, mindent rendezetten hagynátok itt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!