Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szeretnétek tudni, hogy mikor...

Szeretnétek tudni, hogy mikor és miben fogtok meghalni ? Szerettek élni ?

Figyelt kérdés

2022. júl. 5. 00:26
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
52%
Dehogy szeretném tudni. Valószínűleg a fél életem arra menne el, hogy megakadályozzam és állandóan frusztrált lennék, hogy már csak ennyi van hátra, de a bakancslistámról egy csomó minden nincs még kihúzva.
2022. júl. 5. 00:29
 2/20 anonim ***** válasza:
88%
Aha, jó lenne tudni, hogy tudjam meddig tervezzek.
2022. júl. 5. 00:29
 3/20 anonim ***** válasza:
100%
Szeretném tudni mert nem mindegy, hogy 90 éves koromig élek, vagy csak 35, tehát úgy terveznék előre 😀
2022. júl. 5. 00:34
 4/20 anonim ***** válasza:
100%
Szeretném tudni, igen. Nem, alapvetően nem szeretek élni.
2022. júl. 5. 00:36
 5/20 anonim ***** válasza:
19%
Őszintén hidegen hagy. Extrém sportolok, küzdősportolok, középkori kardvívásra járok, illegális bringaversenyekre a fővárosban, van egy genetikai hajlamosságom van 39-40 évesen szívelégtelenségben meghalni. Inkább élek és nem gondolok a halállal. Szeretek élni, a halál nem tudom milyen de úgyis eljön.
2022. júl. 5. 00:53
 6/20 anonim ***** válasza:
38%

Nem, mert:

1) Földi életem végéig stresszben élnék.

2) Megbolondulnék hogy "már csak ennyi meg annyi" van hátra.

3) Hiszek abban hogy a sorsunkat mi (is) irányítjuk.

7/20 anonim ***** válasza:
28%

En mar voltam ongyilkos, dokik sem tudjak miert eltem tul, en sem tudom, nem kene itt lennem. Gyerekkoromban is volt agymutetem, sok doki nem tudta megmondani mitol volt begyulladva a fulemnel a kisagy melletti resz.

Szerintem akik ide irtak/irnak azoknak fogalmuk sincs milyen a halallal szembenezni, elfogadni, megtapasztalni.

Igy teljesen hasznavehetetlen a valaszuk, nem tudjak mirol beszelnek.

Olyan mintha egy kulon percepciot probalnal elmagyarazni valakinek. Pl hogyan magyaraznad el a 3 dimenziot egy olyan objektumnak ami 2 dimenzioban el? Marmint elmagyarazhatod, de nem fogja megtapasztalni a jelenlegi egzisztenciajaban.

Amikor tenyleg elhataroztam hogy megolom magam akkor jott ram minden az eletben, a szinek, az erzekeles, a latas, a gondolkodas - egyszerre mind hatalmas sulyt kapott.

Mondjuk 3 -4 napra ra ravettem magam hogy akkor kesz, de sajna nem lett kesz valamiert. Letalis dozist vettem be, leteszteltem elotte kisebb adagban a hatast es volt. Es melle egy masik "depresszanst" is bevettem. Nem, nem antidepresszansra gondolok.

A terv fix volt, jo volt, mukodnie kellett volna. Utana olvastam, meghaltak benne. Egyedul az lehet, hogy valami tortent a szerrel es megrongalodott - vagy az egesz egy kupac placebo, de ezt kizartam mert mondom elotte leteszteltem kisebb dozisban es beajultam.

Csak annyit akarok mondani, hogy a halallal mindenkinek egyszer ki kell alakitania egy rovid idore a kapcsolatat, es abban az intervallumban lehet feltenni ilyen kerdeseket. Ameddig nem jut el az ember/eloleny oda, addig nem tudja mirol beszel.

Teljesen mas, mind kvalitasban meg kvantifikaban.

8/20 A kérdező kommentje:

Írjatok még. Mindenkinek ment a pacsi. Nem szoktatok néha arra gondolni, hogy lehet, hogy 5 perc van hátra az életetekből? Nekem eszembe jut a legváratlanabb pillanatokban. Hogy lehet, hogy 2 perc múlva megáll a szívem.

Ha holnap meghalnátok, mindent rendezetten hagynátok itt?

2022. júl. 5. 01:06
 9/20 anonim ***** válasza:
22%
Szerintem meg 7-es válaszoló a te válaszod konkrétan használhatatlan. Úgy indul a hozzászólásod, te már voltál öngyilkos 🤣🤣. Nem voltál, mert itt beszélsz baromságokat. Ha az lettél volna, már nem irkálnál itt semmit. Amúgy a kérdésre válaszolva nekem mindegy lenne, de inkább nem. Élni meg szerettem, most meg már csak vagyok. Így alakult.
2022. júl. 5. 01:07
 10/20 anonim ***** válasza:
16%
Nem szeretném tudni, de sajnos már egyre kevésbé akarok élni. Valami gyors halálos méreg kéne, ami alvás közben megöl fájdalom mentesen.(Valaki tud ilyet?)
2022. júl. 5. 01:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!