Ez amiatt nem mondható meg 100%-ig biztosan, mert az ember olyan lény, aki bármit tehet, emellett a legtöbb ember esetében a halál módját több tényező is alakíthatja, és ezek közül nem mindegyik állandó.
Ugyanakkor, ha egy emberről tudjuk, milyen helyzetben mit cselekszik, emellett ismerjük az állapotát, és nem változtat a döntésein, a halála valószínűleg kiszámítható lesz.
2022. júl. 5. 01:17
12/20 anonim válasza:
Nem szeretek élni és remélem minél hamarabb meghalok!
2022. júl. 5. 01:58
13/20 anonim válasza:
Igen, meg szeretnem tudni higy meddig fogok elni. Nem szeretnek sokaig elni
2022. júl. 5. 02:02
14/20 anonim válasza:
Az élet szar!!!!
2022. júl. 5. 02:05
15/20 anonim válasza:
8, nem, de olyan volt, hogy láttam letakart holttestet élőben és mindkét alkalommal olyan gondolatok jutottak eszembe, hogy nekik most ért véget az élet, már nem mennek haza, vajon milyen életük volt, kik lehettek, stb
2022. júl. 5. 02:29
16/20 anonim válasza:
Az öngyilkososra: nekem is volt öngyilkossági kísérletem, de a depresszióból kigyógyulva én nem érzem úgy, hogy én már szembenéztem a halállal és csak így lehetne értelmes választ adni és a többieknek nincs létjogosultsága a kérdés alatt.
Nekem akkor, abban az időszakban egy nagy dolog volt, most már halvány, elengedett emlék.
2022. júl. 5. 02:32
17/20 anonim válasza:
Hát én nem akarom tudni, mert ha autóbaleset lenne akkor fosnék a kocsiktól :D
De nem szeretek élni, elegem van már.
2022. júl. 5. 04:24
18/20 anonim válasza:
Túl sokat tudok a világ dolgairól, így azzal is tisztában vagyok, hogy kb mikor halok meg. Megkeresíti a maradék életem...
2022. júl. 5. 10:13
19/20 anonim válasza:
Engem nem rázna meg túlságosan, ha megtudnám a halálom pontos időpontját. Már kezdem is unni az egészet, úgyis ugyanaz történik minden nap. Nem mindegy, hogy holnap halunk meg vagy 30 év múlva? Mit csinálnánk abban a +30 évben? Ugyanazt a napi rutint mint eddig: alvás, evés, munka, WC-zés, házimunka, ilyesmik...
2022. júl. 5. 12:29
20/20 anonim válasza:
Sokkal jobb lenne, ha tudhatnám, hogy mikor fogok majd meghalni. Megnyugtató lenne számomra az, hogy nincs bizonytalanság. Ha ezt tudhatnám, sokkal kevésbé félnék a haláltól. Egyébként nem szeretek élni, de nagyon erős bennem az életösztön, ezért ragaszkodom az életemhez.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!