Tinik, ti mit szerettek csinálni vagy szeretnétek csinálni ha nem lenne suli?
Reggel 6-kor kelés 3km futás.
Utána visszafekszek kilencig.
10-kor reggeli.
Délben erősítés.
14:00 ebéd
Utána technikai edzés
18:00 vacsora
Aztán 22:00-ig olvasás/filmezés/kockulás
Aztán elölről. Üdv a jövőből.
Nekem van is műhelyem, bútorokat újítok föl, így azt csinálnám. Elkezdenék jógázni, vagy visszamennék lovagolni.
Többet foglalkoznék a kutyámmal (Bár most sincs elhanyagolva, mielőtt valaki ezt gondolná).
Kiolvasnám a könyvemet.
A barátnőmmel lógnék, mert van egy csomó tervezett programunk. Bonbont készítenék, vagy csokisbanánt.
Kitakarítanám a fürdőszobát, mert zavar egy kicsit.
Varrni tanulnék (vettem gépet karácsonyi pénzből, de még nem használtam, nyáron meg fogom kérni egy nyugdíjas varrónő ismerősömet, hogy tanítson varrni, persze fizetnék, hiszen szegény nehezen jön ki a nyugdíjából.)
Felvenném a kapcsolatot az asztalosnak tanuló ismerősömmel, hogy össze tudna-e dobni nekem egy natúr íróasztalt, amivel dolgozhatok.
Szombatonként járnék bolhára (sajnos aznap különórán vagyok, amikor van ez az egész, elég sokáig, szóval szivacs. Pedig kincseket adnak, és én tudok alkudni. Kéne egy szép kerek asztal a teraszra, nem tetszik a műanyag. Meg a nappali fogasát is le akarom cserélni vmi normálisra, mert még az előző lakó hagyta itt nem a legjobb állapotban, és még csak nem is praktikus.)
Elmennék a nagyszüleimhez.
Most így kb ennyi jutott eszembe, ezeket szívesebben csinálnám a tételek, és a tanulás mellett, bár ma nem csináltam semmit, mert 3 hete nincs hétvégém és nem tudtam erőt venni magamon. (Csináltam is pár tavaszi dekorációt és megterveztem egy-két kissebb dolgot, és saccperkb kipucoltam a wc-t. És kiolvastam egy fél könyvet ) Na majd holnap tanulok rendesen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!