13:09 szó sem volt róla, hogy a csempét próbálták volna eltávolítani, hanem az alakot rajta.
Egyébként az én véleményem: mily' sok butaságot mondanak az emberek, és mennyi téveszméjük támad manapság. Már csak fejcsóválva mosolygok a hasonló "felfedezéseken".
Én is bármikor belelátom a márványozott csempébe az ördögöt...:D Volt már rá példa.
C_sak akarni kell, de mért pont a márványozott csempéket szereti?! Érthetetlen! :P
Már nem azért, de az az kép ott a csempén nem nagyobb a hüvelykujjam körménél, nem túlzás egy kicsit ez az: "Egyenesen a szemembe nézett!"-kijelentés? Szemgolyója sincs, tehát nem tud a szemébe nézni;)
Bár a kedvencem:
"Mindketten biztosak vagyunk benne, hogy a csempézéskor még nem volt ott."
Miért, minden egyes csempét egyenként átvizsgáltak nincs-e köztük ördög-képmás? Szelleműzés... néha elképeszt az emberi hülyeség. Biztos vagyok benne, hogyha végigmennénk a mi fürdőszobánk minden csempén, én is találnék ott valami hasonlót az egyszarvúk és Szűzmáriák mellett...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!