Biztosan úgy gondolják, ha kiszedik a csempét még megjelenhet utána a többin.
De ha befalazzák akkor bent is ragad, de ha ennyire félnek, akkor költözzenek el a házból.
Ezt csak a megfelelo imakkal lehet onnan kiuzni, mivel egy rossz lelek jateka ez!
A szellem vilagbol jott, tehat lathatatlan, igy amikor befalazzak, ugy megfog jelenni egy masik helyen, ahol Neki kedve van, azert hogy ijeszgessen,
mivel O ezt elvezi!
Ilyenkor nem szabad felni, mivel Neki pont ez adja az erot, es igy aktivabb lesz.
Lehet szentelt viz, pap is vegezheti ezt, de az a legjobb, amikor a "lakok" vegzik el.
A család szerezzen be egy matricát, és kész. Ha mégis a szelleműzőt választják, a pali inkább belőlük űzze ki a Hülyeség Szellemét.
Amúgy kész, linóleumban, csempében meg hasonlókban én is beleflash-eltem magamnak már az ördögöt és más démonikus alakokat, csak úgy, szórakozásból, és ezt már sokan megtették előttem. Akkor belőlünk miért nem lett újságcikk? :(
Nem olvastam végig minden hozzászólást.
Én pl. régen a tapétánkon egy egész állatkert képét fedeztem fel (nem állatmintás volt :) ). Akkor ott is biztos valami ezoterikus dolog történt. Lehet Noé bárkája elevenedett meg.
Majd körbenézem én is a csempéket otthon, tuti találnék pár "ördögi" arcot.
Ez azért már nem kicsit nevetséges.
HIHIHIHAHAHA:D
Mér nem a hófehér falon jelent meg nekik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!