Szedlacsek Miklós Mester coachnak, igaza lehet az "aranykorral" kapcsolatba?
Nekem nagyon nem tetszik az egész.
Egyrészt, mert a csatornázása 80% tisztaságot se éri el, de nem. Csak egy dolog nem tetszik.
2025ben kezdjük el??és 2035ben kezdődik majd????
Na neeeee.
Én már nagyon abba pörgök, hogy másfél-két éven BELÜL már lezajlott az egész.
Meg a munkája se világos. Az átlag emberek felső rétegének szól? Minek, hogy majd egy kicsit többen legyünk? Ez csak az én gyarlói nézetem, de nekem csak negatív tapasztalatom van átlag emberek akármilyen rétegével.
Ha a sors úgy látja, ő kell, hogy pl kétszer annyian maradjunk életbe, akkor fejet hajtok.
De éreztem egyes dolgainál, hogy az a csatornázás nagyon nem volt tiszta.
Én nem fogok kutakodni, mert nem érdekel. Mint amikor megnéztél egy előzetest, és utána nem olvasol a filmről, csak megvárod mire letőltődik, és megnézed.
Viszont. Biztos vagyok benne, hogy az általa mondottak nem állnak túl közel a valósághoz.
De ha még is.., hát ez van.., akkor még plusz 10 év a vártamhoz képest.
Nem ő tudja megteremteni az emberiség aranykorát. Ő semmire sem lesz képes. Az ő dolga, hogy alánk még több kezdő testvér gyűljön, akiket megmenthetünk. Ezt az embert majd leültetjüm magunk mögé, hogy csendbe figyeljen.
Valamint maga az aranykor nagyon messze van. Mármint a kifejlett, igaz kezdete. Majd az utódaink teremtik meg. Mármint a miénk, nem a tiétek, vagy az övé, hanem a bölcseké.
De persze addig is ahogy ő is mondta, mi leszünk, akik fényt mutatnak a sötétség téveszméjében.
De nem ő. Egy részt nem 1 valaki, másrészt ő része se lesz ennek. Nála sokszor bölcsebb embereket is csak a sarokba fogunk ültetni, hogy játszon a többi gyermekkel, amíg a felnőttek a bolygón dolgoznak.
Nem kell a szolgáltatására előfizetni, csak azt tenni, amit mondott a videó első pár perceiben.., elkezdeni az önismeretet. Igen kezdeni, mert a nagy többségnek nincs.
Ő se mondta, hogy fizess elő. Azt mondta, hogy kezdj el a lelkeddel foglalkozni. Nem is kell hozzá csatlakozni. Ő csak egy hirnök. Nem a hirnökhöz csatlakozol, hanem a vezetőség csapatához.
Én is képes vagyok elpattintani egy ért az agyadban, vagy szívrohamot okozni, vagy balesetbe keverni. Ehhez nem kell nagy hatalom. Az olyan entitások, mint pl egy őrangyal már rengetegszer ekkora hatalommal rendelkeznek.
Ez csak sors..., ha nincs helyed az átmenetben, akkor meghalsz. De ez amúgy jó. Sokaknak biztos elég rémisztő lesz. Szóval jó, hogy a nagyja elhullik, mert.., most mit csinálna egy tipikus karen egy rendszerosszeomlásban? Jó ha hamar meghalsz, mintsem hogy szenvedj két évig, majd utáld a kis közösséget, akiket találtál, mert ott mindenki kedves, szerető, te meg egy egoista paraszt vagy. De most nem? 😃
Nem kell csatlakozni senkinek sehiva se. Csak üljetek le meditálni napi 2-3 szor 10-30 percet.
Ennyi. Ha nem akarsz meghalni, bár nem értem ez miért lenne célja bárkinek, akkor elkezdesz meditálni.
De nem egy ilyen aprócska halandóhoz kell csatlakozni. Majd ha eljön az idő, és életben maradsz, akkor a sors gondoskodik rólad! Nincs mit tegyél, nincs kötelezettség. FIZIKAI NINCS. Egy 'kötelezettséged' van. Elkezded felfedezni önmagad. Aztán majd úgy is hozzáverőtsz pár túlélőhöz, és csapatostul majd el lesztek vezetve valakihez, aki közénk tartozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!