Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Szedlacsek Miklós Mester...

Szedlacsek Miklós Mester coachnak, igaza lehet az "aranykorral" kapcsolatba?

Figyelt kérdés
Terjed egy video a neten és sok ember ad igazat neki. Már én is megkérdem a véleményetek. Azt mondja Szedlacsek, hogy magas szintű szellemi segítők vezetik. Ő meg tudja velük teremteni az emberiség aranykorát. Viszont aki nem csatlakozik hozzá és nem fizet elő a szolgáltatására az meghal. Azt mondja hogy a szellemi segítői elpattintják az emberek agyában az eret. Ott mondja. Bármennyit is fejlődtél nélküle, bármilyen jó ember is vagy, akármennyit is tapasztaltál,tanultál spirituálisan magadtól, ha nem csatlakozol hozzá elkárhozól. Ez nagyon meggyőző, hogy el tudja hozni az aranykort ez az ember a szellemi entitásaival. Vajon igazat beszél? https://www.youtube.com/watch?v=yGofuSvRxvc

2022. júl. 6. 15:30
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
100%
Én távol maradok.
2023. jan. 3. 20:03
 32/38 anonim ***** válasza:
82%

Nekem nagyon nem tetszik az egész.

Egyrészt, mert a csatornázása 80% tisztaságot se éri el, de nem. Csak egy dolog nem tetszik.

2025ben kezdjük el??és 2035ben kezdődik majd????

Na neeeee.

Én már nagyon abba pörgök, hogy másfél-két éven BELÜL már lezajlott az egész.

Meg a munkája se világos. Az átlag emberek felső rétegének szól? Minek, hogy majd egy kicsit többen legyünk? Ez csak az én gyarlói nézetem, de nekem csak negatív tapasztalatom van átlag emberek akármilyen rétegével.

Ha a sors úgy látja, ő kell, hogy pl kétszer annyian maradjunk életbe, akkor fejet hajtok.

De éreztem egyes dolgainál, hogy az a csatornázás nagyon nem volt tiszta.

Én nem fogok kutakodni, mert nem érdekel. Mint amikor megnéztél egy előzetest, és utána nem olvasol a filmről, csak megvárod mire letőltődik, és megnézed.

Viszont. Biztos vagyok benne, hogy az általa mondottak nem állnak túl közel a valósághoz.

De ha még is.., hát ez van.., akkor még plusz 10 év a vártamhoz képest.

Nem ő tudja megteremteni az emberiség aranykorát. Ő semmire sem lesz képes. Az ő dolga, hogy alánk még több kezdő testvér gyűljön, akiket megmenthetünk. Ezt az embert majd leültetjüm magunk mögé, hogy csendbe figyeljen.

Valamint maga az aranykor nagyon messze van. Mármint a kifejlett, igaz kezdete. Majd az utódaink teremtik meg. Mármint a miénk, nem a tiétek, vagy az övé, hanem a bölcseké.

De persze addig is ahogy ő is mondta, mi leszünk, akik fényt mutatnak a sötétség téveszméjében.

De nem ő. Egy részt nem 1 valaki, másrészt ő része se lesz ennek. Nála sokszor bölcsebb embereket is csak a sarokba fogunk ültetni, hogy játszon a többi gyermekkel, amíg a felnőttek a bolygón dolgoznak.

Nem kell a szolgáltatására előfizetni, csak azt tenni, amit mondott a videó első pár perceiben.., elkezdeni az önismeretet. Igen kezdeni, mert a nagy többségnek nincs.

Ő se mondta, hogy fizess elő. Azt mondta, hogy kezdj el a lelkeddel foglalkozni. Nem is kell hozzá csatlakozni. Ő csak egy hirnök. Nem a hirnökhöz csatlakozol, hanem a vezetőség csapatához.

Én is képes vagyok elpattintani egy ért az agyadban, vagy szívrohamot okozni, vagy balesetbe keverni. Ehhez nem kell nagy hatalom. Az olyan entitások, mint pl egy őrangyal már rengetegszer ekkora hatalommal rendelkeznek.

Ez csak sors..., ha nincs helyed az átmenetben, akkor meghalsz. De ez amúgy jó. Sokaknak biztos elég rémisztő lesz. Szóval jó, hogy a nagyja elhullik, mert.., most mit csinálna egy tipikus karen egy rendszerosszeomlásban? Jó ha hamar meghalsz, mintsem hogy szenvedj két évig, majd utáld a kis közösséget, akiket találtál, mert ott mindenki kedves, szerető, te meg egy egoista paraszt vagy. De most nem? 😃

Nem kell csatlakozni senkinek sehiva se. Csak üljetek le meditálni napi 2-3 szor 10-30 percet.

Ennyi. Ha nem akarsz meghalni, bár nem értem ez miért lenne célja bárkinek, akkor elkezdesz meditálni.

De nem egy ilyen aprócska halandóhoz kell csatlakozni. Majd ha eljön az idő, és életben maradsz, akkor a sors gondoskodik rólad! Nincs mit tegyél, nincs kötelezettség. FIZIKAI NINCS. Egy 'kötelezettséged' van. Elkezded felfedezni önmagad. Aztán majd úgy is hozzáverőtsz pár túlélőhöz, és csapatostul majd el lesztek vezetve valakihez, aki közénk tartozik.

2023. jan. 27. 10:37
 33/38 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Had kérdezzem meg, hogy a csatornázás kifejezés mit takar? Sokszor hallom és a hozzászólásodba is olvasom, viszont nem hallottam az értelme felől sehol
2023. jan. 27. 18:22
 34/38 anonim ***** válasza:
29%
A fantáziája szüleménye.
2023. jan. 28. 02:13
 35/38 anonim ***** válasza:
100%
Nem csak neki vannak szellemi segítői! Meg egyedül neki mutatták meg hogy jött létre az egész világ egyetem. Ugyan már! Én ezt nem veszem be! Csak egy szekta a sok közül. Mint a Jehovisták! Pattintgassák az ereket az emberek fejébe? Ez mind félrevezetés! Jobban mondva figyelem elterelés. Jehova is világvégével fenyeget, meg ez is, meg mindenki! Miért nem pattintsák azoknak az ereit akik állatokat mészárolnak le?? Meg állatkínzók, meg természet pusztítók!? Ezek miért nem kapnak szívrohamot? Majd pont az én agyamba fognak eret pattintani, aki már abba született bele, hogy a bolygót tönkre tették mások. Más emberek, én meg ártatlan vagyok. Egyedül ő kapott sugallatot 8 milliárd ember közül? Meg ha igaz lenne sem érdekel amúgy. De ez csak veri a nyálát! Miklós a világmegmentős mániájával! Már ott elbukott hogy mesternek nevezteti magát!
2023. márc. 1. 22:20
 36/38 anonim ***** válasza:
28%
De még ha meg is mutatták neki a világ létre jöttét, akkor az a Sátán volt! Vagy egy ravasz démon akár! Ennyi! Mit takar szerintetek az hogy "szellemi vezetőim"? Vezetik őt, de kik vezetik? A démonok is tudják hogy hogyan jött létre a világ mindenség! Hiszen látták! Ott voltak b@ssz@ meg! Ha már egyszer a Sátán adja ki magát Jehovának!!! Meg mindenféle istennek adja ki magát!! Meg elhitette az egész világgal hogy Jézus a bűneinkért halt meg!! Mai napig ezt hiszi az emberiség kilencven százaléka! Én sosem könyörögtem a bűneim megbocsájtásáért!! És nem dicsőítem Sátánt, aki Jehovának adja ki magát!! A gonosz 😈 azt akarja hogy bűnösnek érezzük magunkat! Mert ez által ő erősödik! Aki bűnösnek hiszi magát, az fél! És a démonok és az entitánsok félelemmel táplálkoznak! És még arra is képes a Sátán hogy áldottnak érezzék magukat azok az emberek akik hozzá csatlakoznak...Jehova Tanúiként! Salamon király Jehovának építtetett gyönyörű templomot, mert azt hitte sokáig hogy Jehova az igaz isten. Mikor Salamon rájött hogy a Sátán átbaszta őt, akkor már késő volt! Azért kezdte el a bálványokat imádni, mert nem volt már más választása! A gyűrűt Sátántól kapta, a gyűrű kényszerítette a démonokat hogy dolgozzanak a templom felépítésében. Viszont aki a gyűrűt viselte, azt a démonok nem tudták bántani! Vagyis Salamont. A Sátán még a démonjait is átverte, akkor hogyan ne tudna átverni embereket mint például ezt a Miklóst?
2023. márc. 1. 23:03
 37/38 anonim ***** válasza:
100%
Csak rá kell nézni, a tekintet sokat elárul. A nevetési stílusa is. A tekintetünk sokféle lehet az életünk során.
2023. márc. 2. 05:52
 38/38 anonim ***** válasza:
60%
Demagóg rófax.
2023. ápr. 1. 09:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!