Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Szedlacsek Miklós Mester...

Szedlacsek Miklós Mester coachnak, igaza lehet az "aranykorral" kapcsolatba?

Figyelt kérdés
Terjed egy video a neten és sok ember ad igazat neki. Már én is megkérdem a véleményetek. Azt mondja Szedlacsek, hogy magas szintű szellemi segítők vezetik. Ő meg tudja velük teremteni az emberiség aranykorát. Viszont aki nem csatlakozik hozzá és nem fizet elő a szolgáltatására az meghal. Azt mondja hogy a szellemi segítői elpattintják az emberek agyában az eret. Ott mondja. Bármennyit is fejlődtél nélküle, bármilyen jó ember is vagy, akármennyit is tapasztaltál,tanultál spirituálisan magadtól, ha nem csatlakozol hozzá elkárhozól. Ez nagyon meggyőző, hogy el tudja hozni az aranykort ez az ember a szellemi entitásaival. Vajon igazat beszél? https://www.youtube.com/watch?v=yGofuSvRxvc

2022. júl. 6. 15:30
1 2 3 4
 11/38 A kérdező kommentje:
Jó kérdéseket tesztek fel, ez bennem is megfordult. Én is ezt szeretném megtudni
2022. júl. 23. 16:21
 12/38 anonim ***** válasza:
92%
Amúgy nem értem kinek szimpatikus az ember.. Tipikusan az a stílus, az a hülyének néző manipulátor, ráadásul olyan rég csinálja, hogy már az arcára is kiült, az a sunyi, zsivány, befolyásolni akaró, pénzkicsaló tekintet. Nem tudom hogy nem látja mindenki..mert igaz hogy mond néha egy két érdekeset, vagy helyes meglátást, de kicsit furcsa is lenne, ha ilyen töménytelen mennyiségű szófosásba nem csúszik be soha semmi értelem. Egyébként 99 %-ban aljas manipuláció amit művel.
2022. júl. 28. 13:25
 13/38 anonim ***** válasza:
100%
És ez igen is káros, és hiába mondja, hogy amíg mi itt irigykedünk rá, és ezért furkáljuk, addig ő vidáman, nevetve szedi meg magát. Igenis védjük meg a védteleneket, próbáljuk felnyitni a szemüket, ne tudjon elhatalmasodni a ravasz patkányság, mondjuk ki amit látunk.
2022. júl. 28. 13:29
 14/38 anonim ***** válasza:
100%

Olyanokon buknak meg az elméletei, amikor pl. azt állítja, hogyha nem lesz aranykor x időn belül, akkor az "őrzők" felrobbantják a Földet.

A pozitív szellemi hierarchia nem használna erőszakos eszközöket. Ez félelemkeltés a coach részéről, ami viszont kifejezetten káros és negatív!

2022. júl. 29. 06:48
 15/38 anonim ***** válasza:
100%
Elképzelhető hogy ő maga el is hiszi amit mond, mert olyan negatív lényekkel sikerült kapcsolatba kerülnie, akik pozitívnak hazudják magukat, és hamis információkkal manipulálják ezt a szerencsétlent.
2022. júl. 29. 08:03
 16/38 anonim ***** válasza:
100%

"sőt nálunk mindenki tegezi egymást"

Miki, ne az űrlényeidre, vagy a szellemeidre halgass, hanem a szívedre.

2022. júl. 31. 21:56
 17/38 anonim ***** válasza:
100%
Mert így nagyon sötét lesz az aranykorod..
2022. júl. 31. 21:58
 18/38 anonim ***** válasza:
66%
Elég provokatív a kérdés maga... De nincs mitől félni, néven nevezni: szcientológus. Pont.
2022. aug. 12. 12:54
 19/38 anonim ***** válasza:
100%

Ha már szcientológiánál tartunk, nem tudtam mit jelent, rákerestem, így már van elképzelésem, bár a wiki nem mindig a valóságot írja le, meg lehet hogy neked több tapasztalatod is van ebben mert szóbahoztad. Engem érdekelne mit takar a valóságban a dolog, pár mondatban összefoglalva.

Mert ha azt amit a szóban forgó személy taglal, akkor az nem vág egybe a wikis leírással.

2022. aug. 14. 10:41
 20/38 anonim ***** válasza:
0%
A wikipéfia az egyik legmanipulatívabb internetes oldal. Nem forrás. Adathalmaz, amit keményen cenzúráznak. Egy ideig naívan szerkesztettem a saját területem sócikkeit - feladtam. Utólag is belejavítgatnak a fozetett szerkesztők... No komment. Menj fel az Ő weboldalukta, vagy látogass el Budapesten a székházukhoz. A Facebookon van még egy közösségük: Az Út a Boldogsághoz Magyarország. Tömegével követik a alvajáró emberek. Az ő dolguk...
2022. aug. 14. 12:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!