Szedlacsek Miklós Mester coachnak, igaza lehet az "aranykorral" kapcsolatba?
Figyelt kérdés
Terjed egy video a neten és sok ember ad igazat neki. Már én is megkérdem a véleményetek. Azt mondja Szedlacsek, hogy magas szintű szellemi segítők vezetik. Ő meg tudja velük teremteni az emberiség aranykorát. Viszont aki nem csatlakozik hozzá és nem fizet elő a szolgáltatására az meghal. Azt mondja hogy a szellemi segítői elpattintják az emberek agyában az eret. Ott mondja. Bármennyit is fejlődtél nélküle, bármilyen jó ember is vagy, akármennyit is tapasztaltál,tanultál spirituálisan magadtól, ha nem csatlakozol hozzá elkárhozól. Ez nagyon meggyőző, hogy el tudja hozni az aranykort ez az ember a szellemi entitásaival. Vajon igazat beszél? https://www.youtube.com/watch?v=yGofuSvRxvc 2022. júl. 6. 15:30
21/38 anonim válasza:
Ha jól értem a szcientológiával negatívan becsmérelted az adott személyt, nem volt egyértelmű, miután a kérdésre azt mondtad provokatív.
22/38 anonim válasza:
Bizonyára nem örvendezik ennek Szedlacsikk vagy Szeddacsekk nem jegyeztem meg pontosan a nevét.
24/38 anonim válasza:
Ér ez az egész annyit, hogy ilyen nagy hullmáokat ver? Aligha.
25/38 anonim válasza:
A Miklós most hódolt be nekem, épphogy megúszta, hogy megállítsam a szívét. Ha te is működő szívet akarsz, akkor utalsz nekem 25-öt hó végéig.
28/38 anonim válasza:
Bárcsak 5 olyan ember lenne Magyarországon, mint Szedlacsek Miklós!!!
...de sajnos legalább 100 van 😩😞😤
(Köszi Hofi 🙂 🙏 )
30/38 anonim válasza:
Süket ezoterikus-féle szédelgő, amolyan botcsinálta amerikai szektavezér másolat. Távol maradni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!