Arany János Toldijában milyen természetfeleti lényekkel kuzd meg Toldi miklós egyáltalán vannak benne? Nincs kedvem átolvasni az egészet Letudná nekem valaki írni milyen csatajelenetek vannak bene?
Nem farkasok, hanem nádi farkasok, ezek pedig azonosak az aranysakállal.
De az aranysakál nem természetfeletti lényeg, egyszer már kipusztultak az országból, a délszláv háború óta megint terjeszkedik.
,,Nincs kedvem átolvasni''
A hozzáállásod miatt teszel fel ilyen ostoba kérdést, és ez már csak súlyosabb lesz.
A szépirodalom olvasását semmiféle információ nem helyettesítheti. Egy írásban nem az információ a lényeg, hanem a szerzője szelleme (Nem. Nem olyan szellem!), amely ott lapul a mondatokban, a szavakban, a történetszövés sajátosságaiban. Nem az olvasás tesz intelligenssé, hanem az író megismerése az alkotásán keresztül -és nem a wikipédiából!
Szia!
Igazából leülsz fölé, és ha naagyon lassan olvasol, akkor is megvan max. 1 óra alatt. Szerintem ennyi ideje mindenkinek van. Tudod akit érdekel, az szán rá ennyi időt. Vagy ha ennyire lusta vagy,akkor keress rá a neten. :D hidd el nekem, google a barátod!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!