Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Erre a kategóriára miért...

Erre a kategóriára miért kattintanak olyanok, akik nem hisznek a természetfelettiben?

Figyelt kérdés

Nemrég olvastam nem is olyan régi kérdést, és szinte letámadták a kérdezőt, hülyének titulálták, meg mit szedett, amiért meg merte kérdezni, hogyan űzheti el a lakásából a szellemeket.

Én magam még nem láttam személyesen szellemet, hogy kijelentsem a létezésüket, de ez akkor is kemény, amit egyesek leművelnek. De már korábban is volt szerencsém más kérdéseinél látni hasonlót. Egymást meggyőzni nem fogjuk az ellenkezőjéről, a kérdező meg abban reménykedik, hogy olyanokra talál, akik nem nézik bolondnak az ezotéria kategóriában a hite, tapasztalásai miatt. Nem tagadom, biztos itt is vannak nagyon hülye kérdések (nem tudom, azt hiszem itt volt, aki a kristály gyermek védelmi szervezetről vagy mi a francról kérdezett, hogy van-e ilyen) de minden kategóriában jelen van.

2022. júl. 3. 18:28
1 2 3
 21/25 Kólauborkával ***** válasza:
83%

Többek között mert ez egy nyílt fórum ahol bármelyik regisztrált tag hozzászólhat a kérdéshez.

Persze, oda pofátlankodni és belehányni egy témába nem illő dolog, ezzel egyet értek, de sajnos majdnem minden kérdés alatt vannak provokátorok, ezzel meg kell birkózni, viszont nem hiszem, hogy a "Tudomány" kategóriából pofátlanság lenne ide jönni és értelmes választ adni a megfelelően feltett ezós kérdésre, amennyiben nem provokatív úgy akár tanulni is lehet belőle, a tanulást csak nem tiltja az "Ezotéria" kategória?!

2022. júl. 4. 23:29
 22/25 anonim ***** válasza:
93%

Az ezotéria kategóriából egy dolgot tanultam eddig meg, pedig régóta figyelem.

Mindegy mekkora butaságot talál ki valaki, mindig lesz aki tényleg hinni fog komolyan benne.

2022. júl. 5. 18:01
 23/25 Kólauborkával ***** válasza:
91%

Igen, tudom, de attől függetlenül láttam én már szinte "Tudomány" kategóriás ezós kérdést is. Nem mindenki 30+-os hibbant felnőtt, sok a fiatal felnőtt és gyerek is.

Amennyiben értelmesen van válaszolva és megvilágítva a hibás gondolat menet úgy még akár kedvet is kaphat valaki, hogy átmenjen a "Tudomány" kategóriába. Aminek sajnos erősen csökken a színvonala...

2022. júl. 5. 18:18
 24/25 anonim ***** válasza:

Arról beszélsz aki egy fekete lyukkal akart a pokolba utazni?

2022. júl. 5. 20:30
 25/25 anonim válasza:
Ez az egész oldal ilyen.
2022. júl. 6. 20:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!