Erre a kategóriára miért kattintanak olyanok, akik nem hisznek a természetfelettiben?
Nemrég olvastam nem is olyan régi kérdést, és szinte letámadták a kérdezőt, hülyének titulálták, meg mit szedett, amiért meg merte kérdezni, hogyan űzheti el a lakásából a szellemeket.
Én magam még nem láttam személyesen szellemet, hogy kijelentsem a létezésüket, de ez akkor is kemény, amit egyesek leművelnek. De már korábban is volt szerencsém más kérdéseinél látni hasonlót. Egymást meggyőzni nem fogjuk az ellenkezőjéről, a kérdező meg abban reménykedik, hogy olyanokra talál, akik nem nézik bolondnak az ezotéria kategóriában a hite, tapasztalásai miatt. Nem tagadom, biztos itt is vannak nagyon hülye kérdések (nem tudom, azt hiszem itt volt, aki a kristály gyermek védelmi szervezetről vagy mi a francról kérdezett, hogy van-e ilyen) de minden kategóriában jelen van.
Többek között mert ez egy nyílt fórum ahol bármelyik regisztrált tag hozzászólhat a kérdéshez.
Persze, oda pofátlankodni és belehányni egy témába nem illő dolog, ezzel egyet értek, de sajnos majdnem minden kérdés alatt vannak provokátorok, ezzel meg kell birkózni, viszont nem hiszem, hogy a "Tudomány" kategóriából pofátlanság lenne ide jönni és értelmes választ adni a megfelelően feltett ezós kérdésre, amennyiben nem provokatív úgy akár tanulni is lehet belőle, a tanulást csak nem tiltja az "Ezotéria" kategória?!
Az ezotéria kategóriából egy dolgot tanultam eddig meg, pedig régóta figyelem.
Mindegy mekkora butaságot talál ki valaki, mindig lesz aki tényleg hinni fog komolyan benne.
Igen, tudom, de attől függetlenül láttam én már szinte "Tudomány" kategóriás ezós kérdést is. Nem mindenki 30+-os hibbant felnőtt, sok a fiatal felnőtt és gyerek is.
Amennyiben értelmesen van válaszolva és megvilágítva a hibás gondolat menet úgy még akár kedvet is kaphat valaki, hogy átmenjen a "Tudomány" kategóriába. Aminek sajnos erősen csökken a színvonala...
Arról beszélsz aki egy fekete lyukkal akart a pokolba utazni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!