Milyen jel utal arra, hogy természetfeletti entitások foglalkoznak az emberek földi életével?
Fél óráig tudnék erről beszélni
Ez a helyzet. Egy szimulátor vagyunk vagy egy kísérlet egy sokkal fejlettebb faj számára
Akár játszótér
"Fél óráig tudnék erről beszélni
Ez a helyzet. Egy szimulátor vagyunk"
Inkább ne. Helyette nézz utána a szimulátor és a szimuláció közti különbségnek:)
Amúgy a Biblia igaz és tényleg szimulált a világ. De ez miért kérdés? Már általános iskolában kémiából simán be lehet ezt látni, hogy klasszikusan az anyag nem létezik.
Viszont a szimulációból nem következik egyenes logikai úton a játszótér!
Semmiféle jel nem utal erre, sőt... ha így lenne, olyan háborúk lennének itt, hogy a Földből se sok maradna időnként.
Hegyek repülnének a levegőben, vagy Hold nagyságú meteorok cikáznánk, vagy villámok csapkodnának a Napból, 150 millió km hosszúságban. Leállna a Föld forgása néha.
Semmi ilyen sincs itt.
4, pontosan úgy írtam, ahogy akartam
Én nem a Bibliáról beszélek
Eleve az hogy itt vagyunk a “semmiből” is bizonyitek arra hogy a világunk nem az aminek látszik.
Az ezoteria már talán közelebb áll az igazsághoz
Még egyszer leírom hogy direkt írtam szimulátort és nem szimulációt.
A biblia meg nem igaz
Órákat, napokat lehetne beszélni a témáról, előadássorozatot. Rengeteg elmélet van, szellem, démon, angyal, dimenziók, idegen bolgók lakóit is bizony ide keverik. Csakhogy kézzel fogható bizonyítékot se az ellene, se a mellette oldal nem nagyon tud felmutatni a természetfeletti lények létezésére. Ezt a gyakorin is bemutatja egy zsáknyi kérdés, amire vannak materialista és hívő oldalról is válaszok.
Amúgy szerintem, ha vannak ilyen természetfeletti entitások, azok nagyon nem a mi életünkkel foglalkoznak, meg van a maguk dolga, érdeke. Nem vagyok biztos benne, hogy Jézus természetfeletti volt, ha valóban történelmi személy. Abban a korban még elég sok ma hétköznapi dolog nagyon megdöbbentette volna az embereket. Lehet, hogy Jézus csak egy nagyon okos ember volt, aki értett az orvosláshoz. Az Ószövvetség pedig nem szó szerint értendő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!