Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Milyen jel utal arra, hogy...

Milyen jel utal arra, hogy természetfeletti entitások foglalkoznak az emberek földi életével?

Figyelt kérdés

2022. máj. 3. 11:40
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
88%
Igazság szerint semmi nem utal ilyesmire.
2022. máj. 3. 12:00
 2/14 anonim válasza:
0%
Biblia elég nagy jel, és Jézus első eljövetele is + Mózesék szövetsége is
2022. máj. 3. 12:22
 3/14 anonim ***** válasza:
6%

Fél óráig tudnék erről beszélni

Ez a helyzet. Egy szimulátor vagyunk vagy egy kísérlet egy sokkal fejlettebb faj számára

Akár játszótér

2022. máj. 3. 13:51
 4/14 anonim válasza:
20%

"Fél óráig tudnék erről beszélni

Ez a helyzet. Egy szimulátor vagyunk"

Inkább ne. Helyette nézz utána a szimulátor és a szimuláció közti különbségnek:)

Amúgy a Biblia igaz és tényleg szimulált a világ. De ez miért kérdés? Már általános iskolában kémiából simán be lehet ezt látni, hogy klasszikusan az anyag nem létezik.

Viszont a szimulációból nem következik egyenes logikai úton a játszótér!

2022. máj. 3. 15:08
 5/14 anonim ***** válasza:
0%

Semmiféle jel nem utal erre, sőt... ha így lenne, olyan háborúk lennének itt, hogy a Földből se sok maradna időnként.

Hegyek repülnének a levegőben, vagy Hold nagyságú meteorok cikáznánk, vagy villámok csapkodnának a Napból, 150 millió km hosszúságban. Leállna a Föld forgása néha.

Semmi ilyen sincs itt.

2022. máj. 3. 15:57
 6/14 anonim ***** válasza:
36%

4, pontosan úgy írtam, ahogy akartam

Én nem a Bibliáról beszélek

Eleve az hogy itt vagyunk a “semmiből” is bizonyitek arra hogy a világunk nem az aminek látszik.

Az ezoteria már talán közelebb áll az igazsághoz

2022. máj. 3. 16:07
 7/14 anonim ***** válasza:

Még egyszer leírom hogy direkt írtam szimulátort és nem szimulációt.

A biblia meg nem igaz

2022. máj. 3. 16:35
 8/14 anonim ***** válasza:
90%

Órákat, napokat lehetne beszélni a témáról, előadássorozatot. Rengeteg elmélet van, szellem, démon, angyal, dimenziók, idegen bolgók lakóit is bizony ide keverik. Csakhogy kézzel fogható bizonyítékot se az ellene, se a mellette oldal nem nagyon tud felmutatni a természetfeletti lények létezésére. Ezt a gyakorin is bemutatja egy zsáknyi kérdés, amire vannak materialista és hívő oldalról is válaszok.

Amúgy szerintem, ha vannak ilyen természetfeletti entitások, azok nagyon nem a mi életünkkel foglalkoznak, meg van a maguk dolga, érdeke. Nem vagyok biztos benne, hogy Jézus természetfeletti volt, ha valóban történelmi személy. Abban a korban még elég sok ma hétköznapi dolog nagyon megdöbbentette volna az embereket. Lehet, hogy Jézus csak egy nagyon okos ember volt, aki értett az orvosláshoz. Az Ószövvetség pedig nem szó szerint értendő.

2022. máj. 3. 17:52
 9/14 anonim ***** válasza:
A saját ismerőseim keresztbe tesznek néhány baromságukkal, nem tudom, még azt se, hogy egy random idegen mit, azt tudom, hogy e nélkül is lehet szopóág rendesen.
2022. máj. 3. 19:39
 10/14 anonim ***** válasza:
Nem a földi életeddel foglalkoznak, hanem ami a húson túl van.
2022. máj. 4. 02:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!