Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Erre a kategóriára miért...

Erre a kategóriára miért kattintanak olyanok, akik nem hisznek a természetfelettiben?

Figyelt kérdés

Nemrég olvastam nem is olyan régi kérdést, és szinte letámadták a kérdezőt, hülyének titulálták, meg mit szedett, amiért meg merte kérdezni, hogyan űzheti el a lakásából a szellemeket.

Én magam még nem láttam személyesen szellemet, hogy kijelentsem a létezésüket, de ez akkor is kemény, amit egyesek leművelnek. De már korábban is volt szerencsém más kérdéseinél látni hasonlót. Egymást meggyőzni nem fogjuk az ellenkezőjéről, a kérdező meg abban reménykedik, hogy olyanokra talál, akik nem nézik bolondnak az ezotéria kategóriában a hite, tapasztalásai miatt. Nem tagadom, biztos itt is vannak nagyon hülye kérdések (nem tudom, azt hiszem itt volt, aki a kristály gyermek védelmi szervezetről vagy mi a francról kérdezett, hogy van-e ilyen) de minden kategóriában jelen van.

2022. júl. 3. 18:28
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
24%

Amikor az a probléma, hogy felmész egy fórumra, te leírhatod a gondolataid a másik meg nem?

Ez inkább úgy tűnik, hogy a legtöbb embernek itt semmilyen bizonyítéka sincs és szikla szilárdan hisz akár ritkán még káros dolgokban.

De miért is a másik vessen magára, ha valaki baromságokat állít?

Ezt a legegyszerűbb, kihasználni az áldozat kártyát, hogy megszüntesd mások ellenvéleményét.

2022. júl. 3. 23:45
 12/25 A kérdező kommentje:
De akkor sem kell olyanokat irni, hogy idiota, hulye, mit szivott, szanalmas es tarsai. Foleg az ilyenekre gondolok. Ha valakinek mindenkeppen hozza kell szolnia pl szellem van a lakasban, akkor legalabb normalisanvfogalmazza mega mondandojat, miert gondolja ugy, ahogy, ez az o sajat velemenye, es tiszta sor, szerinte a kerdezo csak hiszi a dolgokat, de ezt kulturaltan, tiszteletben tartva, hogy oke, o ebben hisz, de ki tudja, lehet hatassal van a kerdezore amit irt neki. A fentebb soroltakkal aligha lesz elorebb, csak valaki indokolatlabul bunko volt vele. Az sem segitseg, ha valaki azt irja, hogy szellemek nem leteznek + ideje felnoni.
2022. júl. 3. 23:55
 13/25 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a kérdezőnek itt igaza van abban, hogy mindenkinek normálisan kellene írnia.

Viszont a másik, hogy bárki idejöhet. Aki nem ért egyet, az megmondja, és kész.

Ez a fórum arra való, hogy a tudományon kívüli, vagy határos dolgokat is meg lehessen beszélni.

2022. júl. 4. 00:15
 14/25 anonim ***** válasza:
78%

Jó csak nekem ahhoz tudni kellene miért hisz a szellemek létezésében.

Már ennyitől valaki be tud sértődni, szóval nem értem hogyan kellene vigyáznom mindenki lelki világára.

2022. júl. 4. 05:06
 15/25 anonim ***** válasza:
77%

A vélemény szabad, tehát aki nem hisz az ezotériában (vagy bármi másban), kinyilváníthatja véleményét.

Az pedig, hogy milyen szavakkal, milyen formában teszi, az illető intelligenciájától függ.

Az ide (és bárhova máshova) kommentelés nem tehető IQ-függővé.

.

2022. júl. 4. 07:41
 16/25 anonim ***** válasza:
0%

A kérdező nem akar megbotránkozni azokon, aki felted tudni egy normális kérdést és a válaszolók felé bunkó a semmiért?

Eléggé egy oldalúnak tűnik a téma.

2022. júl. 4. 08:55
 17/25 anonim ***** válasza:
0%

Jah és tegyem hozzá én hinni szeretnék.

Volt sok tapasztalatom ami megmagyarázhatatlan és igen szeretném hogy ha a szellemek léteznének.

De itt annyira gyenge a jó 3rv vagy bizonyíték, hogyha akárkit kérdezek szinte mindig ugyan azokat a gyenge válaszokat kapom.

2022. júl. 4. 09:10
 18/25 anonim ***** válasza:
33%
Én sem hiszek. Ide jövök, hogy tudást szórjak, hiedelmet töröljek és tudás növeljek.
2022. júl. 4. 13:34
 19/25 anonim ***** válasza:

Bentont nem törni kell, hanem locsolni.

2022. júl. 4. 14:08
 20/25 anonim ***** válasza:

Csinálj egy zárt csoportot és ott kérdezz.

Oda prdig csak hívőket engedj be.

2022. júl. 4. 16:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!