A "Hihetetlen Magazin" cikkei egyre fantáziátlanabbak és egysíkúbbak?
Igen.
Régen azért még lehetett jókat nevetni rajtuk, de már inkább csak unalmasak, és néha bizony felháborítóak.
5: néha egyszerűen csak nem kell erőltetni a dolgokat. Jobb ha pihentetjük őket.
Ha az újság szerkesztői ezt nem teszik, akkor majd az olvasóik teszik. Én már 10-12 éve pihentetem és nem is áll szándékomban azért pénzt kiadni, amit többnyire neten is elérhetek, ugyanolyan unalmas tálalásban.
Amúgy meg azt kéred számon a kritizálókon, hogy miért nem csinálunk jobbat? Miért gondolod, hogy bárki mással meg akarjuk osztani azokat a dolgokat, amiket magunknak, saját szórakoztatásunkra keresünk ki az internet legeldugottabb zugaiból?
Én azért nem kérem számon az újságon a dolgokat, mert nem érdekel, hogy ők hogyan szerkesztik a felületüket. Én élek a modernkor adta lehetőségekkel, és magamnak válogatom össze a tartalmakat, több platformról. Nekem ez megfelel és különösebb vágyat sem érzek arra, hogy ezt pénzért bárki másra erőltessem. Minek? Legyen el mindenki a saját buborékjában és adagolja úgy a különböző dolgokat magának, ahogy, amikor jól esik neki.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!