Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Hogyan lehet a leggyorsabban...

Hogyan lehet a leggyorsabban megvilágosodni?

Figyelt kérdés

2022. jún. 15. 22:43
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
#20 ummm helló? :D konkrétan létezik olyan "szakma" ami arról szól hogy csak pofázik de semmit nem csinál és semmit nem ért el :D Ezek a "motivational speaker"-ek, vagy motivációs beszélők? Nem tudom hogy kell ezt magyarra fordítani... Eric Thomas, Les Brown, Tony Robbins ... ezek semmit nem értek el, de rendszeresen tartanak szemináriumokat, fellépéseket, könyveket írnak, és milliók csodálják őket :D Tény is való, hogy motiválóak a beszédeik, de nekem pl ez édes kevés, amikor még Donald Trump nem volt elnök, csak egy sima milliomos vállalkozó, ő ezerszer jobban motivált mert ő tényleg elért valamit, míg mondjuk az a Robert Kiyosaki aki szintén egy sokak által "a siker alappillére" címen emlegetett, az sem ért el semmi kimagaslót, tingli-tanglizik itt az ingatlanokkal, meg középosztálybeli naív balfékeknek osztogat financiális tanácsokat, meg a gazdag mostohaapjáról írt vagy 50 könyvet és kb erre építette fel a hírnevét :D
2022. júl. 19. 11:03
 22/23 anonim ***** válasza:
#21 most jut eszembe hogy van egy ilyen bohóc magyar kiadásban is, Szabó Péter néven. Emlékszem anno kérdeztem tőle valamit neten és az volt a válasza hogy "gyere el egy fellépésemre és ott megkapod a választ" hát *nyád :D Az ő kis bálványa Brian Tracy sem volt valami hű de kimagasló tehetség, az a 15 millió dolláros nettó értéke is csak a könyveiből jött be nem az üzleti életéből...
2022. júl. 19. 11:07
 23/23 anonim ***** válasza:
Na igen. Egy példa.
2022. júl. 19. 15:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!