Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Hogyan lehet a leggyorsabban...

Hogyan lehet a leggyorsabban megvilágosodni?

Figyelt kérdés

2022. jún. 15. 22:43
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
10#, én nem így értettem az anyagit, hogy ami kell a tested túléléséhez arról lemondj. Itt a mentális részéről van szó, ha szüksége is van valamire a testednek, akkor is nem szükségként veszed figyelembe,lehetőségként. Mert a szükség érzése miatt azonosulunk mindennel. Nehéz lenne meditálni úgy, ha meghaltál közbe.
2022. jún. 20. 02:23
 12/23 anonim ***** válasza:

árulja már el valaki mi a pötsöm ez a megvilágosodás, és mi az értelme? Mert hogy én már szerintem több száz google találatot végignéztem, fórumokat, cikkeket, youtube videókat... de egyetlen egy sem volt képes elböfögni mi a franc értelme van ennek a hülyeségnek? "Jobb ember leszel" really nigga? Konkrétumot senki se tud mondani, se azt hogy honnan tudod mikor van, mikor van vége, mi lett a konklúzió... ennél még a szcientológia is értelmesebb :D

Emberek, hogy lehettek ennyire idióták? A keresztény hit még egy szép mese este lefekvés előtt, de ez már inkább röhej.

2022. júl. 17. 16:23
 13/23 anonim ***** válasza:

Úgy, hogy se megvilágosodni nem akarsz, se megvilágosulatlanul maradni.

Ne ezen gondolkodj, ne ez legyen a fókuszban. Szerintem hidd el, olyan mindegy...

Utolsó:

ez a divatspiritizmus egyik elérendő célja, amiért lehet pedálozni vagy büszkének lenni rá.

2022. júl. 17. 16:28
 14/23 anonim ***** válasza:

#13 én nem hipokratáskodom, amikor a padlón voltam elkeseredetten próbáltam kapaszkodni dolgokba, és ezek az ezotérikus bohócok a neten csak adták alám a lovat, és egyre jobban belelovaltak, de igazából konkrét választ sose kaptam, és ezért elkezdtem egyre jobban kutakodni. És végül arra jutottam, hogy csak hablaty az egész. És furcsa mód ha úgy keresek rá hogy "XY kamu/nem valós" nem jönnek találatok, mintha senki sem ellenkezne vagy mondaná hogy ez egy nagy fszság, tényleg ennyire hülyék lennének az emberek? Itt vagyok én, aki néha már azon gondolkozott hogy inkább főbelövi magát mert nem bírja tovább, teljesen bemantrázta ezt a sok hülyeséget és a végén mégis úgy jön ki amikor már jobban van, hogy "omg, hogy lehettem ilyen hülye?" Ilyet egyet sem olvastam SEHOL. Vagy fullra benyelik az emberek, és ebben a tudatban élnek, vagy eleve ellenzik és meg sem próbálják.

Az egész a pénzről szól... az összes netes jógi úgy kezdi, hogy "iratkozz be az online kurzusomra", vagy "manifesztációs személyedző vagyok, bérelj fel" vagy "...van egy könyvem", vagy azok a "10 XY dolog ami miatt így érzed magad" és az egyik pont MINDIG a "Mit mondana egy hivatásos látnok?" vagy "A highly intuitive advisor confirms it" és akkor kattints a linkre ahol fizethetsz egy ilyennek hogy megerősítse LOL

Sajnálom azokat, akik ilyen fszságok szerint kezdik el élni az életüket...de valahol meg is érdemlik, ha képtelenek átlátni a szitán.

2022. júl. 17. 18:45
 15/23 anonim ***** válasza:

Engem érdekelne a spiritualitás, meg ez az irány, mert nem azzal van baj, az csak egy eszköz. A bajom azzal van, hogy nem találok olyan normális embert, vagy tanítót, vagy hozzáértőt, aki ezt az eszközt ne arra használná, hogy pénzt csináljon belőle.

Valahol én is sajnálom azokat, akik ilyenbe belekerülnek, de azért azt nem mondanám, hogy meg is érdemlik. A legtöbb ember ilyen helyre úgy kerül, hogy valamilyen gondja baja, kínja, megoldatlan dolga van, nem boldogul...És próbál valamit keresni, amivel kicsit könnyebbé tehetné az életét, vagy elviselhetőbbé. Ebben szerintem nincs kivetnivaló, mert tudjuk, hogy az élet kva nehéz tud lenni akár időnként, akár teljes hosszában. Inkább az elítélendő, mikor valaki ezt használja ki megélhetésére, és cserébe amit az az vagy semmi, vagy bullshit.

2022. júl. 17. 21:46
 16/23 anonim ***** válasza:
*cserébe amit ad az vagy semmi...
2022. júl. 17. 21:48
 17/23 anonim ***** válasza:
És akkor a képmutatásról, még a "bort iszok vizet prédikálok"-ról nem is beszéltünk...
2022. júl. 17. 21:49
 18/23 anonim ***** válasza:

#15 én azt is elképzelhetőnek tartom, hogy páran ezek a youtubeos "tanítók" közül tényleg segíteni akarnak, és ő maguk is elhiszik ezt a sok hülyeséget, csak ő nekik is meg kell élni valamiből. Szóval nem mondom hogy ördögtől való dolog, de nézd meg a korosztályt. Tizenévesek, huszonévesek papolnak itt arról hogy kell élni az életet :D Inkább ez a módszer a szar, mármint ez a vonzás törvénye, titok stb... Megfigyelted már mi a tanítás? Ha valamit akarsz akard. Nem kapod meg? A te hibád, mert nem akarod eléggé. Ha nagyon akarod, tényleg, és nem kapod meg mit mondanak? A te hibád, mert túlságosan akarod. Ha csak néha néha gondolsz rá, és akkor se kapod meg amit akarsz akkor is mit mondanak? Szintén a te hibád mert teljesen el kell engedni és úgy csinálni mintha már meglenne. Nigga what ?! Vagyis akármit is csinálsz, és nem kapod meg amit akarsz mindig minden a te hibád. Az, hogy azért nem kapod meg mert egy idióta hablaty az egész az még véletlenül sem merül fel :DD

És ezért hülyék az emberek, képesek ilyen életet élni hogy elhiszik hogy ők a szarok, ő miattuk van minden negatív az életükben.

Ennek mi a fsz értelme van úgy mégis? Jó hogy azt nem mondják hogy ha a gyerekemen átmegy egy kamion az az én hibám mert én vonzottam be, vagy infarktust kap a nagymamám az is az én hibám mert negatív voltam stb...

Egyszer láttam egy videót ahol tényleg ledobtam az ékszíjat, egy lány mesélt arról, hogy tetszett neki egy fiú a fiúnak volt barátnője vagy felesége nem tudom, és hogy a lány tökre akarta de nem lépett, és 10 év múlva találkoztak egy másik országban amikor a csávó már szakított a barátnőjével vagy feleségével és mit mondott a lány a videóban: ÚRISTEN, EZT ÉN OKOZTAM, NEM AKARTAM, MOST TÖK ROSSZUL ÉRZEM MAGAM...

-_^ bitch please :D

És ezek után te még azt mondod, hogy nem az emberek hibája hogy szándékosan egy idióta kunta kintét csinálnak magukból?

Egy két híresség ugyan beszél hasonlóról, Jim Carrey pl, de nagyon nagyon nem ilyen full kreténben tolják, kb csak annyit mondanak, hogy álljunk mindenhez pozitívan, és és gondoljunk arra amit szeretnénk és hagyjuk hogy örömmel töltsön el. Ennyi. Azért ez mennyivel normálisabb amit mond, és egy csomó ajtót nyitva hagy, hogy te magad jöjj rá hogyan is kellene a te életedet folytatni... És nem mutogat rád hogy mekkora szar vagy mert nem ezt meg ezt csinálod és ezt meg ezt kellene vagy örökké megleszel baszódva

2022. júl. 18. 09:06
 19/23 anonim ***** válasza:

Ezek mind ismerősök. Én ennél is azt mondom hogy nem azzal van baj, hogy vonzás törvénye,meg hogy alakítod az életedet a gondolataiddal, hanem a tömérdek videó, a beharangozó címmel és tartalom nélkül.

Valahol nem is hiszem hogy ezeket kívülről bele lehet diktálni az emberbe. Ha nem tapasztalja E/1-ben akkor akárhogy mondhatnak akarhányan, akármilyen igazat.

2022. júl. 18. 16:42
 20/23 anonim ***** válasza:

"Csak ő nekik is meg kell élni valamiből"

Ennyi erővel akkor bármit csinálhatok pl írhatok egy könyvet arról hogyan legyen vki sikeres, aztán majd futok a fedőnév alatt, hogy nekem is meg kell élni valamiből. Mindegy az mekkora bullshit amit írtam. Ennek is azért van egy határa, és vagy átlépik vagy nem.

2022. júl. 18. 16:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!