Elképzelhető, hogy vannak emberek, akiknek valamilyen spirituális okból az a sorsuk, hogy egész életükben szegények, betegek, boldogtalanok legyenek, és nincs számukra kiút?
Figyelt kérdés
Mert ha igen, akkor egyszerűbb lenne számomra az öngyilkosság.2022. jún. 6. 14:08
41/47 anonim válasza:
Ahogy mar írtam, szerintem létezik a balsors. Ennek az embernek nagyon az volt, mint pl nekem is
Egy balsorsba pedig beleillik hogy fiatalon hal meg balesetben
Szerintem egy baleset sosem véletlen
Bar en másképp állok a halálhoz, szerintem fiatalon meghalni jo dolog, így számomra is jobb lenne ha egy fájdalommentes halálom lenne fiatalon
Ez a majd a következő életedben fizetsz meg a legocsmanyabb része a karmának, már ha van.
Ami követhető életemben történik az nekem mar nem faj.
Hat az en problémáim nem nevetségesek, te csak örülj neki ha a tieid azok voltak
Bőven indokolt lenne nálam is az öngyilkosság
42/47 A kérdező kommentje:
"Bar en másképp állok a halálhoz, szerintem fiatalon meghalni jo dolog"
Ezt nem értem. Mi benne a jó?
2022. jún. 6. 21:13
43/47 anonim válasza:
Kedves kérdező, semmit nem értesz igaz? Öngyilkosságot elkövetni addig kell, amíg még van hozzá fizikai erőd. Ha már az ember magatehetetlenné válik, bármennyire szenved, az orvosok nem hagyhatják meghalni! Nem akarlak megbántani, de elég buta vagy!
44/47 anonim válasza:
A kérdező csak bepánikolt. Azt hiszi hogy 33 évesen öreg. Ez hasonló a kapuzárási pánikhoz. Nem vagy öreg. Én 28 évesen is öregnek éreztem magam. Nincs túl késő számodra. De ha mégis, akkor pörögj fel. Találj ki valamit amivel utolérheted magad. Gyakorlatilag semmit sem mondtál el az életedről. Így nehéz tanácsot adni. És nem is akarsz semmit sem mondani magadról. Érettségizz le, ha az a vágyad. Ha tudod hogy képes vagy rá, csináld meg. Egy jól fizető állással hamarább utol érhetnéd magad. Így hogy semmit sem tudunk rólad, csak tapogatózni tudunk. Nincs késő! Ne pánikolj! 😉
45/47 anonim válasza:
Az utolsónak igaza van. Senki nem ír semmit, aki öngyilkossággal dobálózik, csak hogy igenis neki van olyan rossz élete, hogy "jár" neki az öngyilkosság, mert az övénél kilátástalanabb helyzet aztán a világon nincs és aki ezt megpróbálja megcáfolni, vagy lelket önteni beléjük, azt csak lepontozzák, vagy megy a vita. Ezért tenyleg kár segítséget kérni, hogy az emberek veszik a fáradtságot, hogy megpróbáljanak segíteni és ez a "hála".
46/47 anonim válasza:
Az incel rinya már ide is elért. Unalmas vagy!
47/47 anonim válasza:
Vagyis nem hiszel abban, hogy tanulással és kemény munkával kitörhetsz a nehéz(?) helyzetedből. Én is voltam így. Ez nem lustaság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!