Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Elképzelhető, hogy vannak...

Elképzelhető, hogy vannak emberek, akiknek valamilyen spirituális okból az a sorsuk, hogy egész életükben szegények, betegek, boldogtalanok legyenek, és nincs számukra kiút?

Figyelt kérdés
Mert ha igen, akkor egyszerűbb lenne számomra az öngyilkosság.
2022. jún. 6. 14:08
1 2 3 4 5
 11/47 anonim ***** válasza:
31%

azért vagy padlón mert sajnáltatod magad és egyáltalán nem is akarsz tenni azért h más életed legyen...

kár volt lepontozni a 8ast mert igaza van !

a saját életedért te vagy a felelős senki más! a te döntéseid alapján alakul az életed. az életben nincs senki sem előnyben, hiába gondolod azt h de van! nem nincs!

2022. jún. 6. 17:05
 12/47 A kérdező kommentje:

Egy fenét. Aki sokra viszi amögött állnak.

Majkát is Dopeman karolta fel. Nélküle lehet mehetett volna vissza Ózdra

2022. jún. 6. 17:08
 13/47 anonim ***** válasza:
84%

Majkában volt akarás h kiakar törni onnan ahol élt... megtett mindent h felhívja magára a figyelmet - és meglett az eredménye!

te azon kívül h akadékoskodsz és másban keresed a hibát más vádolsz és vonsz felelősségre a saját életeddel kapcsolatban még mit teszel azért h jobb legyen?

2022. jún. 6. 17:11
 14/47 A kérdező kommentje:

Semmit sem teszek, mert már elkéstem.

Akkor kellett volna mikor voltam 18-20 éves. Már 33 vagyok.

Ha most elkezdenék tenni valamit, 40 éves koromra akkor sem jönnék helyre az élet több területén.

Nekem már végem van.

2022. jún. 6. 17:15
 15/47 anonim ***** válasza:
80%
Mivel foglalkozol?
2022. jún. 6. 17:19
 16/47 A kérdező kommentje:
Semmivel.
2022. jún. 6. 17:21
 17/47 anonim ***** válasza:
akkor semmit nem teszel azért, hogy jobb legyen. mitől változna valami?
2022. jún. 6. 17:22
 18/47 anonim ***** válasza:
54%
Szánalmas vagy
2022. jún. 6. 17:26
 19/47 A kérdező kommentje:

Nincs már időm.

Tudom, hogy min kellene változtatni, de nem megy. Le kellene érettségizni, nyelvet tanulni, pénzt gyűjteni, önbizalomat fejleszteni, barátnőt szerezni stb.

Túl sok a lemaradásom. Már 33 vagyok. 7 év múlva 40. Addig nem hozom be a lemaradást.

2022. jún. 6. 17:27
 20/47 anonim ***** válasza:
67%

:D

48 vagyok most

28 évesen kezdtem el estin a gimit, 3év alatt meglett, utána jelentkeztem egy egyetemre felvettek 6 év alatt végeztem el lediplomáztam építészmérnöknek, (közben szültem két gyereket) majd három éve felvételiztem megint az egyetemre és most szociológiát és pszichológiát hallgatok párhuzamosan. közben letettem egy középfokú angol nyelvvizsgát. és vezetek egy minivállalkozást és van főállású munkám, éppen építkezem és már 3 gyerekem van ... és már 10 éve egyedül vagyok mióta meghalt a párom.

mélyszegénységből jöttem anyámnak 8 általánosa van, rokkant, 4en vagyunk testvérek, egyedül nevelt fel minket apám halála után ... volt h párizsira is alig futotta nem hogy margarinra vagy kenyérre ... de mind a 4en diplomások lettünk !

szóval összekaparhatnád magad ...

2022. jún. 6. 17:33
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!