Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Elképzelhető, hogy vannak...

Elképzelhető, hogy vannak emberek, akiknek valamilyen spirituális okból az a sorsuk, hogy egész életükben szegények, betegek, boldogtalanok legyenek, és nincs számukra kiút?

Figyelt kérdés
Mert ha igen, akkor egyszerűbb lenne számomra az öngyilkosság.
2022. jún. 6. 14:08
1 2 3 4 5
 1/47 anonim ***** válasza:
65%
Az öngyilkossákkal nem szakítod meg ezt a karmát, kezdheted majd újra ezt a rossz életet, amíg meg nem tanulod, amit most meg kellene.
2022. jún. 6. 14:45
 2/47 anonim ***** válasza:
62%
A sorsunkat mi alakítjuk nagyjából. Nincs olyan, hogy neked boldogtalanság a sorsod. Te alakítod. Mindenkinek vannak nehézségei, problémái az más kérdés ki hogyan tudja legyűrni ezeket. Én is voltam padlón, nem kicsit, öngyilkos gondolatok is voltak aztán kezembe vettem az irányítást úgy döntöttem nincs megoldhatatlan probléma és sikerült.
2022. jún. 6. 14:46
 3/47 A kérdező kommentje:

Szóval bele kell törődnöm abba, hogy ebben az életben szegénységben, depresszióban boldogtalanságban élek, amíg meg nem tanulom amit kellene?

Már annyira le vagyok gyengülve, hogy csak hálni jár belém a lélek. Egész nap fekszem, nem igazán tudok én tanulni már

2022. jún. 6. 14:49
 4/47 anonim ***** válasza:
100%
hány éves vagy?
2022. jún. 6. 14:54
 5/47 A kérdező kommentje:
Nincs jelentősége. De nem vagyok még öreg vagy középkorú.
2022. jún. 6. 14:58
 6/47 Grimfox ***** válasza:
59%
Olyanok, akiknek küzdelmes sorsa van, vannak. De nincs olyan, hogy mindenképp szegény, és boldogtalan legyél. Beteg csak akkor, ha olyan betegséged van, amivel születtél, vagy mint pl a cukorbetegség, mert az jelenleg még nem gyógyítható. Vannak, akiknek többet, és máshogy kell megküzdeniük a boldogságukért, de nekik is van rá lehetőségük.
2022. jún. 6. 15:16
 7/47 anonim ***** válasza:
73%
Az élet igazságtalan, van akinek úgymond csak "megszületni volt nehéz" és már ott is az ezüstkanál a szájában. Van, akinek meg folytonos küzdelem az élete. Én is az utóbbi kategóriába tartozom, hiába próbálok mindent megtenni, sokat dolgozom, keresem a lehetőségeket, hogy fejlesszem magam... a sors pedig újra és újra nyakonb.sz. Most épp egy váláson vagyok túl, tele anyagi és eü problémákkal. Nem egyszerű, és néha én is azt gondolom, hogy van aki arra ítéltetett hogy ne tudjon kitörni ebből.
2022. jún. 6. 15:46
 8/47 anonim ***** válasza:
76%

18 évesen menekültem otthonról nőként, az alkoholista apám elől.

Egy havi albérlet árával a zsebemben... És mégis ki tudtam onnan törni, nem is volt nehéz.

Munka mellett elvegeztem az egyetemet is.

Szóval kár volt lepontozni, aki azt írta, hogy magunk alakítjuk a sorsunkat. Így van!! Csak magadra számíts és hajrá!

2022. jún. 6. 15:54
 9/47 A kérdező kommentje:

Lepontoztam mindkét válaszod.

Bocs, de nem tudlak sajnálni. 18 évesen fiatal vagy, nőként előnyben vagy, egyetemistaként okos. Ez egy átlagos story, ebben nem volt semmi nehézség.

Az én sorsom sokkol nyomorultabb. Ha 18 éves egyetemista lennék, hálát adnék az istennek.

2022. jún. 6. 16:24
 10/47 anonim ***** válasza:
66%
Kedved kérdező! Azért vagy nyomorult, mert elhiteted magaddal! És igen, ezért valóban az vagy és az is maradsz. Tudod a jó öreg kisugárzás
2022. jún. 6. 16:28
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!