Taszítanak a halott családtag holmijai?
Figyelt kérdés
Amikor meghalt, hónapokig szívesen hordtam a cuccait, használtam őket, most meg, hogy eltelt egy év is, vmiért nem szívesen nyúlok hozzájuk, miért van ez? Talán ő nem akarja?2022. jún. 2. 07:03
1/13 anonim válasza:
Ezzel pontosan mit akarsz mondani? Eltávozott az illető, te meg lecsapsz a néhai tulajdonaira, pénzére, kocsijára és büszkén furikázol vele meg miegyéb? Ezenfelül nem kell belemagyarázni misztikus dolgot. Késve, de előjött a bűntudat, hogy ezt nem kéne de mégis próbálsz valamit belebeszélni, hogy eltereld az érzést. Nem érdekel mennyire hat kötekvően, de amit műveltél az nemkicsit pofátlan.
2/13 anonim válasza:
Én egy olyan ember bőrkabátjá hordom a mai napig, aki öngyilkosságban halt meg. Nem volt családtag, de így is elég morbid, viszont szeretem azt a ruhát.
3/13 anonim válasza:
Az egy kicsit más, mert akár lehet egy memoár is. Mint ahogy régen egyes harcosok az elhunyt barátjuk fegyverét magukhoz vették, azzal harcolva tovább.
4/13 anonim válasza:
1hsz Ez egy nagyon gonosz válasz kiforgatva szándékosan kérdező szavait.
5/13 anonim válasza:
Ez csak az érzelmek rendeződését jelenti, elfogadtad a hiányát és már nem kellenek az ő cuccai.
6/13 Andizsuzsi válasza:
Elgyászoltad. Amíg tartott a gyászfolyamat, segített, ha a holmijai közel voltak hozzád. Most, hogy már el tudod (szeretnéd) ereszteni, mást jelentenek a dolgai.
Én nagyon szerettem az apósomat, apám helyett apám volt. Miután meghalt, évekig hordtam a kötött kardigánját, főleg nehezebb napokon. Évek óta nem vettem fel, de benn van a szekrényemben, időnként még most is megsimogatom. Tudom, hogy csak egy ruhadarab, de mégis.
7/13 A kérdező kommentje:
Nem csaptam le rá, szét lett osztva az örökség. Ha én nem használom, kb. ki is dobhatjuk. Konyhai dolgok, napi használati cuccok. Nincs se kocsi se lakás, pénz is szét lett osztva többfelé, ahogy a hagyatékin megítélték. Semmilyen nagyobb értékű dolog. Ezek inkább személyes dolgok.
2022. jún. 2. 10:39
9/13 anonim válasza:
Ez miért Ezotéria kategória?
Inkább Emberek kategória. Ebben semmi spirituális, okkult, ezoterikus vagy egyéb hasonló dolog nincs, egyszerűen változott a hozzáállásod.
10/13 anonim válasza:
Az első kicsit tényleg túltolta, ugyanakkor igaza is van, mert a kérdező próbál valami misztikumot a dologba bebeszélni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!