Valakinek hasonló tapasztalat? Kutyák látják a nemrég elhunyt szeretett családtagot?
Most hajnali 1:20 perckor az egyik kutyám felkapta a fejét, és csak nézett a semmibe. Majd nem sokkal később a másik kutyám is ugyanoda nézett.
Sajnos ma 3 hete, hogy a Nagymamámat elveszítettük😭
1 évvel ezelőttig a két kutyámmal a Nagymamámnál laktunk. Imádták egymást. Nagyon nagyon szerette a kutyáimat. Miután elköltöztünk Tőle is nagyon sokszor kérte hangosítsam ki a telefont, hagy beszéljen a kutyáknak. Messenger videó hívásban is mindig kérte, hogy mutassam őket, és mindig illette őket pár kedves szóval. Minden nap!
3 hét alatt sajnos elvitte a betegség. Ezt most ne firtassuk, mert borzasztóan fáj.
Többször mondta a Nagyim, hogy Papám itt van, a kutyák a szobája ajtaja mögé néztek folyamatosan.
Ő nagyon hitt ezekben a dolgokban.
Szeretném hinni, hogy itt van, és a kutyák látják őt 😭 meg is szólaltam hangosan: Itt van? Látjátok? Ha itt vagy tudd, hogy nagyon hiányzol,és nagyon szeretlek. Az egyik kutyám elkezdte csóválni a farkát, de továbbra is ugyanazt a pontot nézte, és mielőtt letették a fejüket mindketten rám se néztek.
Ti tapasztaltatok hasonlót? Főleg úgy, hogy a kutya által is ismert hozzátartozótok hunyt el?
Kérlek, ha esetleg teljesen nem hiszel ebben, de mégis le írnád a véleményedet, akkor szépen tedd!
Köszönöm!
Vajon akkor miért nem szaladtak oda a kutyák hozzá?
Persze lehetséges, hogy látják.
Nekem a macskám éveken át szinte minden este kirángatta elhunyt édesanyám ágyneműtartójából a pizsamáját :(
Nem tudom miért, talán nem hiányzott neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!