Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Van a családodban konteós? Ha...

Van a családodban konteós? Ha igen, ki az?

Figyelt kérdés

Milyen összeesküvés-elméletekben hisz?

Hogyan kapcsolódsz, amikor elkezd róluk beszélni?

Hogyan vált konteóssá?

2022. febr. 2. 20:56
A kérdező szavazást indított:
Nincs. Nem tájékozódunk alternatív hírekből és történelemkönyvekből.
Igen, az apám.
Igen, az anyám.
Jómagam vagyok konteós.
A testvérem konteós.
Anyósom az.
Apósom az.
A férjem konteós.
A feleségem konteós.
Egyéb családtagom az, éspedig:
36 szavazat
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%

Anyám. Bill Gates fejlesztette ki a koronát a magánlaborjába, hogy tizedelje az beriséget.

Meg gyíkbemerek és háttérhatalom.

2022. febr. 2. 21:19
 2/21 anonim ***** válasza:
85%
Nagyanyam. A Fideszben hisz :D
2022. febr. 2. 21:24
 3/21 anonim ***** válasza:
72%

Sajnos a testvéremben van egy adaggal, természetesen a covid kapcsán bukott ki a dolog. Szerinte félig-meddig kitalált, mesterségesen generált dolog az egész. A tesztek mindenre pozitívak lesznek, és direkt sok tesztet csinálnak, hogy minél több legyen a "fertőzött", akik többségének nincs is semmi baja. Aztán ezeket a "fertőzötteket" tök feleslegesen, indokolatlanul terelik be a kórházakba mindenféle mondvacsinált semmiségekkel, és tartják bent, mert a covidosok után több a pénz (máskor meg azt mondja, nincs is a kórházakban senki, csak azt hazudják). A karanténok, korlátozások, meg az oltás ajánlgatása pedig azért vannak, mert valakik (ki tudja miért) azon élvezkednek, hogy az emberek rettegésben és rabságban vannak tartva, meg kényszerítve vannak.

Az oltások egyébként természetesen halálosak, és biztos, hogy sokkal halálosabbak a covidnál, ami ellen kifejlesztették.

Sem gazdasági, sem semmilyen más szempontból nem találtam az elképzelései mögött logikát. Amikor rákezdi, egyetértően hallgatok, hümmögök, és próbálom terelni a témát.

Most hogy belegondoltam, van még két olyan családtagom, akik szerint a magyarok a világmindenség legnagyszerűbbjei, és valami rejtélyes okból a többi nép mind el akar lehetetleníteni, szétzilálni, és bántani akarnak minket, hogy ne lehessünk büszkék (?). Mert csak.

Plusz van egy, aki a Fidesz összes összeesküvéselméletnek beillő ostoba mantráját ezerrel nyomja. (Soros a magyarság tönkretételére utazik, mert csak. A migránsokat azért akarják idetelepíteni, hogy ne legyünk fehérek (🤦), és elvesszen a kultúránk, mert csak. Ésatöbbi.) Agyrém. Náluk ugyanúgy tématereléssel igyekszem elkerülni, hogy elpárologjon az összes agyvizem.

2022. febr. 2. 21:50
 4/21 anonim ***** válasza:
69%
Nem, de családi ebédeken poénkodunk olyanokkal, hogy laposföld, gyíkemberek, chip.. de senki nem veszi komolyan
2022. febr. 2. 21:51
 5/21 anonim ***** válasza:
100%

Anyám.

Jön az agenda, az 5G, eltörlik a pénzt és a magántulajdont... stb.

Juj.

2022. febr. 2. 21:54
 6/21 anonim ***** válasza:
63%
3 - Te a Grespik Làszló rokona vagy?
2022. febr. 2. 22:26
 7/21 anonim ***** válasza:
100%

Rá kellett keresnem hogy ki az, és a Wikipédia oldalán lévő információk még mindig nem elegek ahhoz, hogy értsem a kérdésed miértjét, pedig gondolom poén.

Szóval nem, csak szimpla, hétköznapi állampolgárok rokona vagyok. :)

2022. febr. 2. 22:44
 8/21 anonim ***** válasza:
75%

7 - Természetesen poèn.

Grespik tett ilyen nyilatkozatokat, hogy a magyarok génjei egyedülállóan 24 elemből állnak, ami pont annyi, ahányszor megcsavarodik a fény, míg a szíriuszról a Földre ér, stb.

Úgy tudom, nem él már az egykori MIÉP tag, de lefogadom, hogy ő ebben mindben hinne, amiket te felsoroltál a hozzászólásodban 😀

2022. febr. 2. 22:48
 9/21 anonim ***** válasza:
26%
Én vagyok az. Az elméletem szerint pedig valaki/valami irányít minket, vagy egy videójátékban élünk és valakit nagyon szeretnek, valakit nagyon nem. Engem nagyon nem
2022. febr. 3. 16:40
 10/21 anonim ***** válasza:
73%
9 - Ez érdekes teória. Megmondod, hogy mi alapján gondolod ezt?
2022. febr. 3. 16:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!