Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Szerintetek igaz, hogy minden...

Szerintetek igaz, hogy minden okkal történik??

Figyelt kérdés

#mindenokkaltörténik
2022. máj. 20. 22:09
1 2 3 4 5
 21/41 Tudi333 ***** válasza:

Tehát amit emberi agy nem tud felfogni az nem létezhet? Ez a baja az emberiségnek, hogy azt hiszi magáról, hogy a csúcs. Holott a legalja kb.

Akkor nincs végtelen? Akkor a világegyetem sem az? Akkor egy ponton vége van és utána mi van? Semmi? A végtelen semmi? Akkor meg csak létezik végtelen. Vagy ferdíted vagy rosszul értelmezed a "tudományt". Ez nem tudományos amit írsz, ez csak maszlag.

2022. máj. 21. 12:44
 22/41 anonim ***** válasza:

Na, ezt gondold újra az egészet:

1: de,

2: de,

3: nem tudjuk, esetleg lehet,

4: nem.

Valami olyan naiv elképzeléseid lehetnek a világról, hogy azt se tudom, hol kezdjek neki a javításnak.

2022. máj. 21. 12:47
 23/41 Tudi333 ***** válasza:
100%
Google-ba írd be, ha nem ismered "egyet nem értési piramis". 7 fokozat van, te a másodikat használod érvelésnek most alulról. "A vitapartner személyes tulajdonságait vagy tekintélyét támadja, miközben érvei lényegével nem foglalkozik". Ez ugye arra, hogy "naiv" vagyok. Alsó 4 szint a "hisz valamit", felső 3 a tud valamit.
2022. máj. 21. 13:18
 24/41 anonim ***** válasza:
48%

Gondoltam, hogy nem fogod megérteni, amit írok.

Akkor kicsit hosszabban:

- létezhet olyan, amit nem tudunk felfogni. A végtelent fel tudjuk fogni, ez az isten nem létezhet,

- van végtelen,

- a világegyetemről nem tudjuk, hogy végtelen-e,

- nincsen vége, vagy határa, ezért nincs olyan, hogy "utána".

- látod, hogy te nem érted a dolgokat, mégis engem vádolsz.

2022. máj. 21. 13:28
 25/41 Tudi333 ***** válasza:

Fel tudod fogni a végtelent? Hűha!

Miért nem létezhet ez az isten? Még mindig nem értem! Ezt fejtsd már ki légyszíves bővebben? Mert tényleg nem értem!

2022. máj. 21. 13:43
 26/41 anonim ***** válasza:
48%

Most nem ebben a kérdésben vagyunk.

Már 16 alkalommal kifejtettem (a helyén), legutóbb pár hete.

Keress vissza, olvasd el.

Ja, és egy kérdés:

PONTOSAN mire alapozod azt, hogy mindennek célja van?

2022. máj. 21. 13:48
 27/41 Tudi333 ***** válasza:

Hol a "helye"?

Személyes tapasztalatokra alapozom. Ami igen, szubjektív és mielőtt jönnél vele, ez nem hit, mert nem hiszek semmiben. Bárki, bármit mond, akár a tudomàny is, azokat én fenntartással kezelem. Mert a tudomàny is szubjektív, mert ők is csak emberek, mint mindenki más.

2022. máj. 21. 14:12
 28/41 anonim ***** válasza:
48%

A helye a vallás fórum. De ne tegyél fel új kérdést, már nagyon sokszor szerepel.

A tudomány alapvetően nem szubjektív. A tudósok lehetnek azok, de a tudomány módszerei ezt kiszűrik.

Olyan van, hogy a tudomány nem a TELJES igazságot mondja, de egyrészt ezt tudja, másrészt meg is mondja, harmadrészt pedig ahogy lehet, javítja.

Olyan is lehetséges, hogy a tudomány megmondja, hogy adott esetben nem tud véleményt mondani, vagy pedig a jövőben sem fog tudni.

Alapvetően az IGAZOLT tudományos eredményeket elhiheted, mivel szinte 100% az esély, hogy az áll legközelebb a valósághoz.

2022. máj. 21. 14:22
 29/41 Tudi333 ***** válasza:
48%
Ha valaki hisz a tudomámynak, a tudományban, az is csak hit! Semmi több! És igen, ilyen elven én is csak hiszek a saját tapasztalataimban, de azt legalább én tapasztaltam, nem más.
2022. máj. 21. 14:23
 30/41 Tudi333 ***** válasza:
48%
Pont ezt írod "elhiheted"! Sakk-matt! :)
2022. máj. 21. 14:25
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!