Szerintetek véletlenek nem léteznek? Minden okkal történik?
Figyelt kérdés
2019. dec. 28. 23:19
1/9 anonim válasza:
Nem tudom pontosan. Szerintem minden okkal történik ami látszólag lehet véletlen is.
Mármint, amikor szükség van rá, akkor könnyebben észre veszünk dolgokat. Pl az úton tengődő pénzt. Ha nem nagyon van rá szükség észre se vesszük, átléptünk rajta, mint bárki más.
Szóval a szükség láttatja meg a lehetőséget, s nem fordítva.
Nevezhetjük véletlennek vagy sorsnak. De belülről fakad s az élet lehetőséget kínál csupán.
2/9 anonim válasza:
Mindennek van előzménye. De az nem a következményből eredeztethető. Az előzményeknek van következménye és nem fordítva. Tehát nem egy megírt célhoz jönnek létre az előzmények.
3/9 anonim válasza:
Nan, hogy mindennek van oka. Célja van-e? És mi az? Na, ez a fontos kérdés.
4/9 anonim válasza:
Véletlenek csak a nemtudóknak vannak, azoknak, akik nem ismerik az esemény okát.
5/9 anonim válasza:
Pl.: munkahelyeken lévő xarkeverés tuti a hibbant agyúak által meghatározott okok miatt történik.
6/9 anonim válasza:
Lehetne ezekben hinni vagy nem hinni, csak hat tul keves az info.
7/9 anonim válasza:
Altalanossagban irtam, mikor egy olyan helyzettel talaljuk magunkat szembe, mikor keves a rendelkezesre allo informacio.
Ez tunhet veletlennek is.
De oda hihetjuk azt is, hogy minden okkal tortenik.
8/9 anonim válasza:
Szerintem véletlenek igenis vannak. Sőt. Szerintem nincs olyan hogy valami okkal történik. Most a sorsot vegyük úgy mint a mi időnk ami már egyszer le futott és minden megtörtént. Viszont ez az idő amit most élünk az univerzummal eggyütt "született" tehát nem lehet előrébb mint a világ maga ami azt jelenti az idő még most írja magát, nem tekinthető befejezettnek.
9/9 anonim válasza:
Lehet sőt biztos hogy nagyon érthetetlenül fogalmaztam bocsi érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!