Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Éreztetek már ilyet?

Éreztetek már ilyet?

Figyelt kérdés

Tudom, kevesen hisznek ilyenben, de ha van itt valaki, aki mégis, kíváncsi lennék a véleményére.

Kb. féléve ismertem meg egy új kollégámat, aki az első mp-től kezdve valami furcsa érzést vált ki belőlem. Már kb 2-3 nap után vele álmodtam, hogy összejöttem vele. Nagyon jó pasi, de párom van, neki is barátnője. Nem volt semmi probléma a kapcsolatunk során addig, amíg el nem kezdtem folyamatosan erre a srácra gondolni. Egyszerűen azt érzem, megőrülök, állandóan az eszemben jár. Keveset beszélgetek vele, mégis egyszerűen, minta ismerném ezer éve. Fogalmam sincs, mi ez az érzés bennem. Ha váltunk egy nap pár szót, ki se tudom verni a fejemből...

Lehet, hogy ismertem őt már korábbi életemben? Vagy mi ez? Szimpla vonzalom?

Érzett már valaki így? Milyen tapasztalataitok vannak?

26 éves nő vagyok

2022. máj. 17. 19:18
 1/7 A kérdező kommentje:
Hozzátenném még, hogy senki más előtt nem vagyok zavarban, de előtte, remegek belül, néha mintha belém csapna a villám, mikor meglátom.. nagyon furcsa.
2022. máj. 17. 19:21
 2/7 anonim ***** válasza:
71%
Én egy sokkal idősebb férfi vagyok és éreztem már ilyet főleg fiatal koromban. Akkor azt hittem hogy szerelmes vagyok de nem nem voltam szerelmes csak volt bennem valami leírhatatlan vágy. Amikor közelebb kerültem az illető hölgyekhez, kiderült hogy fele olyan jók sincsenek, mint amilyen magas polcra helyeztem őket és akkor ez elmúlt egy csapásra.
2022. máj. 17. 19:28
 3/7 anonim ***** válasza:
86%
Te még sosem voltál szerelmes?
2022. máj. 17. 19:31
 4/7 anonim ***** válasza:
81%
Vonzalom van köztetek, ennyi. Vagy engedsz neki vagy ellenállsz. Nincs ebben semmi ezoterikus és nem is szerelem.
2022. máj. 17. 19:37
 5/7 anonim ***** válasza:
91%

Magyarok általános szövegértési képessége sajnos a béka segge alatt van.

Nos, itt az a lényeg, hogy ismerősnek érzi kezdettől fogva.

Inkább fel sem sorolom, hány emberhez vonzódtam életemben. Köztük volt egy két kölcsönös, nagy első látásra őrület is. Viszont egyiküket sem éreztem "ismerősnek". Mígnem megismertem valakit az ország másik végéből, akit soha nem láthattam, mégis első pillanattol ismerősnek tűnt. Különös álmokat, megmagyarázhatatlan tapasztalatokat hozott az a kapcsolat.

Volt már dolgunk egymással egy régebbi életben? Lehet . Az a baj, hogy egyenlőre nem fogunk biztos választ kapni erre a kérdésre.

2022. máj. 29. 09:01
 6/7 anonim ***** válasza:
#5 Egyenlőre a tortát vágjuk, egyelőre a te helyesírási készséged a "béka segge alatt van".
2022. máj. 29. 11:25
 7/7 anonim ***** válasza:

Észrevetted a lényeget...

Na, pont erre utaltam.

2022. máj. 29. 14:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!