Éreztetek már ilyet?
Tudom, kevesen hisznek ilyenben, de ha van itt valaki, aki mégis, kíváncsi lennék a véleményére.
Kb. féléve ismertem meg egy új kollégámat, aki az első mp-től kezdve valami furcsa érzést vált ki belőlem. Már kb 2-3 nap után vele álmodtam, hogy összejöttem vele. Nagyon jó pasi, de párom van, neki is barátnője. Nem volt semmi probléma a kapcsolatunk során addig, amíg el nem kezdtem folyamatosan erre a srácra gondolni. Egyszerűen azt érzem, megőrülök, állandóan az eszemben jár. Keveset beszélgetek vele, mégis egyszerűen, minta ismerném ezer éve. Fogalmam sincs, mi ez az érzés bennem. Ha váltunk egy nap pár szót, ki se tudom verni a fejemből...
Lehet, hogy ismertem őt már korábbi életemben? Vagy mi ez? Szimpla vonzalom?
Érzett már valaki így? Milyen tapasztalataitok vannak?
26 éves nő vagyok
Magyarok általános szövegértési képessége sajnos a béka segge alatt van.
Nos, itt az a lényeg, hogy ismerősnek érzi kezdettől fogva.
Inkább fel sem sorolom, hány emberhez vonzódtam életemben. Köztük volt egy két kölcsönös, nagy első látásra őrület is. Viszont egyiküket sem éreztem "ismerősnek". Mígnem megismertem valakit az ország másik végéből, akit soha nem láthattam, mégis első pillanattol ismerősnek tűnt. Különös álmokat, megmagyarázhatatlan tapasztalatokat hozott az a kapcsolat.
Volt már dolgunk egymással egy régebbi életben? Lehet . Az a baj, hogy egyenlőre nem fogunk biztos választ kapni erre a kérdésre.
Észrevetted a lényeget...
Na, pont erre utaltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!