Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Volt már olyan, hogy megmagyar...

Girlll3 kérdése:

Volt már olyan, hogy megmagyarázhatalan okból szomorúak lettetek és úgy éreztétek, hogy nem is saját érzéseteket érzitek?

Figyelt kérdés
Mintha másvalaki érzését éreznéd. Szerintetek létezik ilyen? Tudom, fura...

2021. dec. 5. 20:29
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Létezik.

Fogékony vagy a negatív érzésekre.

Valószínű benned is sok van.

Megfelelő védelemmel ki lehet szűrni. De nem egyszerű, mert rengeteg a negatív ember a világban.

2021. dec. 5. 21:47
 2/13 Grimfox ***** válasza:
Igen. Viszonylag gyakran. Ha hagynám, hogy szabadon történjen, még gyakoribb lenne. Ez az empátia képességéből fakad, annak egy "kiterjesztése". Ami még gyakran átragad, az a harag, vagy sokkal inkább a düh érzése.
2021. dec. 6. 01:09
 3/13 anonim ***** válasza:

Két ilyen eset emlékezetes nekem, egyszer, mikor az akkori párom, aki tőlem nagyon messze volt, néhány percen át az ő gondolatait, érzéseit, emlékeit, fizikai fájdalmait vettem át, mert bajban volt . Gondolom, afféle telepátia szerű dolog volt ez, mert akkor még nem tudtam, mi történt vele, de később beigazolódott, hogy az akkori érzéseim nem csaltak.

Másik, hogy néha, szerencsére igen ritkán, arra ébredek éjjel, hogy mintha másabb lenne a lakás atmoszférája és nem nem a saját érzéseim élném meg. Ilyenkor túl éber leszek és nagyon kellemetlen érzés ez így összességében, ennek viszont az okára még nem jöttem rá. Nagyon kínzó érzés.

2021. dec. 6. 07:16
 4/13 anonim ***** válasza:
Az emberiség kollektív tudattalanja tele van félelmekkel. Ezekre (főleg rosszabb pillanataidban) könnyedén ráhangolódhatsz, az viszont mindenképpen pozitív, hogy nem a sajátodként gondolsz rájuk, így nem is azonosulsz velük. Ehhez már mindenképpen egy magasabb tudatossági szint szükséges. :)
2021. dec. 6. 18:14
 5/13 anonim ***** válasza:
0%
Depreszonalizálódunk? Hát igen, az ezotérikusok küzdenek valamilyen pszichiátriai problémával, ebben sok új nincs.
2021. dec. 6. 22:46
 6/13 anonim ***** válasza:

Hát még azok a szellemileg visszamaradott szkeptikusok, akik ide járnak trollkodni. Rájuk férne egy kiadós elmegyógykezelés.

2021. dec. 6. 23:29
 7/13 anonim ***** válasza:
0%

6

Az, hogy nem tudod mit jelent a trollkodás, csak a saját korlátaid prezentálja. Ha trollkodni akarnék, azt észre vennéd, csupán őszinte vagyok. A kérdező deperszonalizációt él át, ti pedig adjátok alá a téveszmés hülyeségeket, ahelyett, hogy az egyetlen értelmes tanácsot adnátok neki -> Ha ez sűrün fordul elő, keressen fel egy szakembert, és mondja el neki. Ugyanis ez nem normális. Az egy dolog, ha az ember érez egy "idegen" érzést, amit nem tud hova tenni, de letudja azzal, hogy nem tudja mivan. Amikor valaki azon morfondírozik, hogy az az érzés nem az övé, az már veszélyesebb terület. Nincs most energiám ezt kifejteni számodra, elégedj meg azzal, hogy ez aggasztó. A többi ezotérikus hülyeséget nem is kommentálom, a szkeptikus pedig nem tudom miképp lehet számodra egy mondatban a visszamaradottal, ebben a kontextusban. Egyelőre itt ti hisztek több száz, ezer éves hülyeségeket úgy, hogy régen meg vannak cáfolva.

2021. dec. 6. 23:33
 8/13 anonim ***** válasza:

Voltam pánikbeteg, ebből kifolyólag tudom, mi a derealizáció és deperszonalizáció. A feltett kérdésben nem hinném, hogy erről van szó.

Persze bármire lehet "racionális" magyarázatot találni, csak akarni kell.

Te pedig ha lenézed az ezo témakört, mert szerinted hülyeség, akkor minek olvasod és irkálsz ide? Na ez a beteges.

2021. dec. 7. 07:51
 9/13 anonim ***** válasza:

5-ös válaszadó még csak ott tart megértésben, hogy a személyiségével azonosítja önmagát.

Ebben az a szomorú, hogy a pszichológia is eddig a pontig jutott el. Persze, a tekintélyelvűség miatt az emberek többsége még mindig hitelt ad a szavaiknak úgy, hogy eközben ők egy igen alacsony szintre kalibrálják az igazi önvalót... :))

2021. dec. 7. 09:13
 10/13 anonim ***** válasza:
5-nek nincs elég páciense, hanyatlik a magán rendelése és ide jár kuncsaftokat gyűjteni, ebből adódik, nincs Neki semmi baja ezzel a topiccal, csak hát ki kell adnia valahol a felgyülemlett tudását :-D
2021. dec. 7. 10:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!