Hogy gondoljátok ,a halottak látják a saját temetésüket? Látnak minket? Vajon lehet - e élet a halál után? Vagy csak alusznak és nem éreznek semmit?
Figyelt kérdés
2021. máj. 25. 14:39
1/15 anonim válasza:
Nem. Ez olyan mint a szuletesed elotti allapot
2/15 anonim válasza:
Aki meghalt, az nincs többé. Nem alszik. Az alvás egy életfunkció. A halott nem alszik, nem érez, nem lát, nem gondol. Azért nem, mert meghalt.
Halott, kampec, nincs tovább.
3/15 anonim válasza:
Ez attól is függ. Én nem vagyok szkeptikus hiszek a halál utáni életben. Ugyanis erről mesélnek a gyerekkori élményeim + a K2 meter ami érzi az elektrohullámokat. A temetőben jó cucc. Na de azért írtam hogy attól is függ mert: ha feltámadás lesz akkor nem látják-csak később lesz valami. Ha reinkarnacio lesz se mert új testben éledünk újra. Hogyha túlvilág van a halál után akkor bizony látják. És én hiszem hogy látják.
4/15 anonim válasza:
"Ez olyan mint a szuletesed elotti allapot"
nagyon nem :D
6/15 anonim válasza:
"4es ki miben hisz."
A magzat egy élő lény - élőlény! Akit a jog is elismer!
Az elhalt pedig egy halott test amire a tövényi előríások teljesen máshogy vonatkoznak.
7/15 anonim válasza:
6os az 1es nem úgy gondolta mint te hiszed. De még énse.
Arról van szó hogy elképzelésünk szerint a halál után, születés előtt ugyan azt tapasztaljuk mind a 2 esetben. Kb a nem létezést, semmi hang, semmi emlék egyszerűen eltününk mint mielőtt megszülettünk volna.
8/15 anonim válasza:
Tapasztalsz? Az érzékszerveid által? Ugyan már, ne röhögtess!
10/15 anonim válasza:
A temetésüket csak láthatják még gobdolom. Meg a reakciókat.
Az alvásban is érzel.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!