Veletek volt már olyan,hogy egy testbe bezárva éreztétek magatokat?(bővebben lent)
Nálam ez úgy alakult,hogy amikor gyerekként(kb. 4-4,5 évesen) öntudatra ébredtem(tudtam,hogy létezem,vagyok, vannak gondolataim stb..,mint a villámcsapás olyan hirtelen történt ez), akkor rögtön jöttek a gondolatok, hogy miért vagyok egy testben, miért nem egy másik testben vagyok, miért vagyok bezárva egyáltalán ide,hogyan kerültem ide. Gyerekként ez erősen hatott rám, mivel még semmi féle magyarázatot nem kaptam a világról s így nem befolyásolta semmi sem a gondolkodásomat.
Most így visszagondolva érdekesnek találom ezt a jelenséget, ti hogy vagytok ezzel?
Ha volt már veletek hasonló, akkor szívesen meghallgatnám.
Persze, volt/van.
Inkarlálódni nem csak a Földről lehet emberré. 🙂
Igen nagyon hasonló volt.
Emlékszem néztem a szandálos kis lábam és csodálkoztam mennyire kicsi.És az arcomat,a hajamat a tükörben.
Azt mondogattam ez én vagyok.
Nagyon furcsa volt.Aztán kimentem az udvarra szaladgáló, és nagyon élveztem, hogy milyen fürge vagyok.Tudtam, hogy nem lesz ez sokáig.Ez a gyerek állapot.És sokszor meg kellett nézni magam, hogy ne legyek idegen magamnak.Kb én is 4 éves voltam.
4-5 éves mikor tudatosan felismertem ezeket az emlékeket.
Majd elkezdtem beszélni róla.
Gyerekként semmit nem tudtam az űrhajókról, csillagokról, antigravitációról,fekete lukakról, de emlékeztem ahogy ilyen hajókkal lehetett közeledni milyen volt mikor használták ezt a technikát.
Mindig néztem az eget, és mondtam hogy ott van az a galaxis, meg az a csillag, amelyik körül van egy bolygó onnan jöttem.
szüleim kicsit megrémültek, 70-80 -as évek volt, nem volt még csak állami tv, nem tudták honnan tudok ilyen dolgokat.
Elvittek egy csillagász ismerőshöz, vele beszélgettem.
A végén emlékszem mikor mondta a szüleimnek, hogy amit mondtam azt ne mondják tovább, ő sem akar vele foglalkozni, mert ezt most még nem értik meg az emberek.
Külfödlre költöztem, mert éreztem hogy Magyarországon nincs támogató közeg ilyen témában.
Itt ahol élek sok ember felvállalja, vannak ilyen találkozók, rendezvények, nem akarom leírni melyik az mert gyorsan kiderül hogy melyik országban vagyok.
itt az emberek sokat foglalkoznak ezzel a témával, és jó dolognak tartom hogy sok kormány és szervezet egyre több ilyen infót oszt meg a lakossággal, szinte mindenhol a világon.
"nem akarom leírni melyik az mert gyorsan kiderül hogy melyik országban vagyok."
ŐŐŐ és az pontosan miért is probléma főleg egy anonim oldalon? Én tök nyugodtan leírom neked hogy nem csak hogy Magyarországon élek de még jobban leszűkítem és megnevezem Budapestet a tartózkodási helyemként......nem történt semmi még mindig nem törlődtem ki a valóságból és a fekete autó se jött értem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!