Mikor találkozom újra vele? Vajon ez tényleg igazi ikerláng?
Ha igazán szerettétek volna egymást, már együtt lennétek.
Te ahhoz a bizonyos érzéshez ragaszkodsz (gyermeki kor) és építették föl köré egy párhuzamos világot.
Megismételve!
Ha igazán szerettétek volna egymást (most is), már együtt lennétek.
Szimpla tapasztalás volt. Nem kell túlagyalni és álmodozni.
Gondolom már nem 10 éves vagy agyilag.
Mindig a valóságból indulj ki és akkor nem fogsz ilyen kérdéseket feltenni.
Amúgy meg nálad:
Tapasztalat-érzés-emlék-ragaszkodás.
Ő nem ikerláng. Az ikerlángnál már az első pillanattól fogva érzed azt, h ismered, kell neked, szereted és mindig is szeretted csak még nem tudtad ki ő.
Az ikerlángnál nincs ilyen, hogy "elsőnek taszított." M1, hogy hány éves korodban találkoztál vele.
Mondjuk örülj is neki.
Az Ikerláng kapcsolatok 90%-a olyan karmikus kapcsolat, amiben ha a felek elegendő fájdalmat okoznak egymásnak, elválnak útjaik.
Ez a legfájdalmasabb kapcsolatok egyike.
Viszont ha ezt elengedjük, h most ikerláng-e vagy nem...
Nem gondolod, h ha egymásnak lennétek teremtve és ez a szerelem őszinte lenne m2őtök részéről, akkor bármilyen úton módon, de együtt lennétek?
Ideje valahogy elengedned őt.
9- nek igaza lehet.
Nekem volt olyan kapcsolatom, ami szerintem lélektárs kapcsolat volt. Nem megyek részletesen bele, mert hosszú. De egyértelmű, hogy,részemről már akkor elkezdődött valami, mikor még személyesen söt sehogy máshogy nem ismertük egymást.
Megismerkedésünk után mindkettőnkben megvolt az az érzés, hogy mintha már ezer éve ismernénk egymást.
Rengeteg különös, misztikus tapasztalatom fűződik ehhez a kapcsolathoz, amiket senki mással nem tapasztaltam, pedig sok kapcsolatom volt.
És ami még fontos, egy érzés, hogy van köztünk valamiféle kötelék. Ezt a köteléket tudom erősíteni és lazítani is és ő iszonyat távolbol is reagál mindenre. Valami állando telepatikus vagy érzelmi kommunikácio.
És sajnos igaz, hogy fájdalmas is egy ilyen kapcsolat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!