Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mikor találkozom újra vele?...

Mikor találkozom újra vele? Vajon ez tényleg igazi ikerláng?

Figyelt kérdés
Általános iskolában találkoztunk. Elsőnek taszított engem,neki már az elején tetszettem. Két évig ment a vonzás taszítás avagy a szeretlek gyűlöllek harc. Amikor kettesben voltunk akkor reszkettem mikor hozzámért. Annyira mély őszinte szerelmet azóta sem éreztem senki iránt pedig nagyon sok év eltelt azóta. Ballagás után különváltak útjaik és mindkettőnknek lett egy komoly kapcsolata. Soha nem tapasztaltam azóta sem olyat mint vele. Rendszeresen álmodok róla. Volt olyan kb 4-5 éve egy este olyan erősen gondoltam rá,hogy utána rámírt hiányzom neki és gondol rám ő is. Nem akartam elhinni hogy működik úgymond ez a telepatikus érzelem. Sajnos kb 3 éve nem beszéltünk de 2x összefutottunk , nem beszéltünk de amikor rám nézett megint elfogott q reszketés és a hidegrázás. Reménykedem benne hogy egyszer újra találkozunk rendesen kettesben és tudunk beszélni avagy befejezzük az elkezdett "ügyünket". Szerintetek azért nem teljesedett ki akkor a dolog mert gyerekek voltunk és éretlenek? Szerintetek ő az ikerlángom lehet? Nem nevezném első szerelemnek mert igazából semmi nem történt köztünk együtt sem voltunk úgy hivatalosan (de hát 14 évesen egyértelmű). A mostani páromat is szeretem ő is szereti akivel együtt van de ez az érzés már sosem múlik el. Ez az űr/hiányérzet.
2022. márc. 2. 13:47
1 2
 11/14 Tudi333 ***** válasza:
Ki és hogyan tudja bizonyítani, hogy valaki ikerláng vagy sem? Mindenki annak érez már lassan mindenkit.
2022. márc. 3. 20:19
 12/14 Tudi333 ***** válasza:
Érdekes mindig csak az egyik fél érzi, hogy a másik fél az, a másik meg tojik az egyikre. Ha olyan erős dolog lenne, akkor nem így lenne. Ez kb egy mindent felülíró bizonyiték, hogy az ilyen az nem ikerlàng kaocsokat, ha még "sima" szerelem sincs a másik fél részéről, mert akkor nem bírná a másik nélkül.
2022. márc. 3. 20:22
 13/14 anonim ***** válasza:

Nem ikerláng.

Az ikerlángoddal közös feladatod van,amit csak ketten tudtok megoldási,és egymást kiegészítitek ebben a feladatban.

2022. márc. 6. 11:11
 14/14 anonim ***** válasza:
Jav.megoldani.
2022. márc. 6. 11:11
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!