Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Volt már hiba a mátrixban...

Volt már hiba a mátrixban élményetek?

Figyelt kérdés

Nagyon rákaptam a "Glitch in the matrix" redditre, nyilván nem hiszek el mindent, de nagyon szívesen olvasom a történeteket.

Esetleg veletek történt olyan, hogy elgondoltátok, hogy na, ez egy hiba a mátrixban?

Az enyém :D

Múltkor olvastam, hogy valaki ha nem talál valamit, ami furcsa mód eltűnt, hangosan kéri, hogy adják már vissza neki.

Az egyik cerkám nyom nélkül tűnt el,- akkor már hetek óta-, és viccesen mondtam a semminek, hogy: Légyszi, add vissza a cerkám, mert most már tényleg kéne!

Nevettem magamon, aztán kicsit később teljesen másért benyúltam egy adag papír közé és kihúztam a ceruzámat. :"D Előtte én takarítottam az asztalt és biztos üres volt, míg a papírokat szét nem dobtam rajta.

Érdekes véletlen volt annyi szent. Szóval a kis semmiségeket is leírhatjátok, eltűnt telefon, megváltozott utcakép stb.

Köszi előre is ha értelmes választ kapok, a trollok addig igyanak egy frissítő kakaót!

2022. jan. 19. 11:36
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
51%
De elmondja valaki, miért tartozik az ide? Én még kopogó szellemet hallok egy tucat másik emberrel, de az se ide tartozik
2022. jan. 20. 12:56
 22/27 anonim ***** válasza:
76%
Vagy mit jelent, hogy belefér?
2022. jan. 20. 12:57
 23/27 anonim ***** válasza:
100%
Ez lehet nem ide tartozik, de bocsi akkor. Amikor még a szüleimmel laktam, kb. 18.évesen történt a dolog. Egymás mellett volt a szobánk közvetlenül. Reggel a szüleim megkérdezték, miért rendeztem át éjjel a szobámat? Mert ők hallották ahogy tologatom a szekrényt, zörgök a székekkel, nagy zajjal. Teljesen ledöbbentem, mert én ugyanezt a bútor tologatós zajt hallottam az ő szobájukból. Nem a szomszéd volt, ez bentről jött, falun laktunk akkor.. Mi lehetett ez a bútor tologatós nagy zaj? Elég ijesztő volt.
2022. jan. 20. 15:04
 24/27 anonim válasza:
100%

Nem tudom, hogy mennyire lehet érdekes a sztorim, de azért megosztom.

Egyik este barátomnál voltam és rajzoltunk a szobájában. Mindkettőnket érdekel a graffiti tehát ilyesmi témában szoktunk alkotni. Van egy rakás filcem amit egy nagy zacsiban tárolok mert máshova nem nagyon fér el. Az aznapi alkotásomhoz kiválasztottam 3 db teljesen fekete filcet amiknek a hegye különböző vastagságú. Kivàlasztottam még két színt, a kéket és narancssárgát. Na már most ez a két utóbbi filc úgy néz ki, hogy a kupak olyan színű mint a filc, de a filc teste maga fekete. Na, kiválaszottam ezeket a zacsiból és az ágyon ülve az ölemben rajzoltam. Először csak a fekete színű filceket használtam de az ölemben volt a két színes filc is. Kb 20 perc telt el és elkezdtünk beszélgetni a barátommal (kb 5-10 percet dumáltunk). Mikor folytatni akartam a rajzolást ezúttal a színesekkel, akkor vettem észre, hogy nem az a narancsságra filc van az ölemben amit kiválasztottam hanem egy másik, szövegkiemelő narancsságra filc, aminek nem csak a kupakja narancs színű hanem a teste is. Egyszerűen nem értettem hogy mi a fene van mert többször is a rajzolás közben a periférikus látásommal láttam, hogy melyik filcek lettek kiválasztva, melyikek vannak az ölemben és emlékszem is rá, hogy azok voltak ott. A barátom az asztalnál ült, szóval ő nem cserélhette ki mert az feltűnő lett volna és rá is kérdeztem egyébként, hogy nem ő szivat e, de nem, meg egyébként is beszélgetés közben hogy tehette volna meg?

A fekete testű narancs kupakos filc amit az elején kiválasztottam pedig bent volt a zacsiban.

Komolyan nem értettem mi történik. Lehet így leírva nem tűnik annyira annak, de nekem nagyon furcsa volt.

2022. márc. 19. 19:47
 25/27 anonim ***** válasza:
100%
24-es, Ez nagyon érdekes. Én egyszer egy nagyobb méretű műanyag, ilyen karmos hajcsatot ejtettem be az ágy, és a fal közé. Azonnal ki akartam venni, de eltűnt!! Az ágyat is elhúztuk, mindent. Ilyenkor mi van? Ez kb. 15.cm hajcsat volt, nem egy pici valami..
2022. márc. 19. 22:21
 26/27 A kérdező kommentje:

Köszönöm a történeteket, ha van jöhet még.

25. Na, ilyen velem is volt, gyűrű esett le, azóta se találtam soha többet, pedig teljesen üres részen esett le a polcról.

Viszont egy majdnem mátrix élmény, ha érdekel bárkit :D

Kis mágneses hülyeségem ugyanígy leesett, hallottam, hogy koppant, sehol nem volt meg legalább egy hétig.

El is felejtettem, aztán egyszer mikor az ablakomban bámultam valamit, lenéztem tök véletlenül és oda volt tapadva a radiátorra a fal felőli részre. :D

2022. márc. 22. 10:38
 27/27 anonim ***** válasza:
42%
Megörököltünk egy autót, egy aranysárga Fiat-ot. Rendbeszedegettük, mentünk vele párszor az aksi miatt, stb, de utána 3 hétre a szintén megörökölt ház előtt hagytuk. Mikor legközelebb mentünk vissza, megdöbbenve láttuk, hogy az autó motorházteteje FEHÉR. Nincs az az isten, hogy ne tűnt volna fel egyből, 3 hete, amikor előszőr használtuk az autót, hogy az autónk nem egyszínű. Persze valószínűbb a magyarázat, hogy csak rosszul emlékeztünk, de nekem még így is nagyon bizarr, hogy elsőre fel se tűnt, hogy a kocsink nem egyszínű.
jan. 19. 10:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!