Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Volt már hiba a mátrixban...

Volt már hiba a mátrixban élményetek?

Figyelt kérdés

Nagyon rákaptam a "Glitch in the matrix" redditre, nyilván nem hiszek el mindent, de nagyon szívesen olvasom a történeteket.

Esetleg veletek történt olyan, hogy elgondoltátok, hogy na, ez egy hiba a mátrixban?

Az enyém :D

Múltkor olvastam, hogy valaki ha nem talál valamit, ami furcsa mód eltűnt, hangosan kéri, hogy adják már vissza neki.

Az egyik cerkám nyom nélkül tűnt el,- akkor már hetek óta-, és viccesen mondtam a semminek, hogy: Légyszi, add vissza a cerkám, mert most már tényleg kéne!

Nevettem magamon, aztán kicsit később teljesen másért benyúltam egy adag papír közé és kihúztam a ceruzámat. :"D Előtte én takarítottam az asztalt és biztos üres volt, míg a papírokat szét nem dobtam rajta.

Érdekes véletlen volt annyi szent. Szóval a kis semmiségeket is leírhatjátok, eltűnt telefon, megváltozott utcakép stb.

Köszi előre is ha értelmes választ kapok, a trollok addig igyanak egy frissítő kakaót!

2022. jan. 19. 11:36
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
92%
Egyszer felébredtem éjszaka. A tv-n aludtam el, úgy maradt. Mikor kinyitottam a szemem hirtelen, állt a kép, majd utána egy másodperc tört része alatt elindult. Mintha tudta volna,hogy nem kell neki működnie,mert nem figyeli senki. Ez 2x fordult elő,tehát nem a tv hibája.
2022. jan. 19. 11:42
 2/27 anonim ***** válasza:
82%

Egyszer az emeleti fürdőből válaszoltam anyámnak valamilyen kérdésére, aki a nappaliban volt.

Majd rá nem sokkal kiderült, hogy egész nap nem volt otthon, vele nem beszélhettem.

2022. jan. 19. 12:04
 3/27 anonim válasza:
35%
Én már gyógyult vagyok :)
2022. jan. 19. 12:22
 4/27 anonim ***** válasza:
92%

Sok ilyen volt.

Konkrétan láttam hogy egy öreg férfi vezette az autót ami elém kanyarodott majd mire mellé értem már egy fiatal nő volt.

Zöldségesnél levettem egy Hell energiaitalt a polcról.Odanyúltam láttam hogy Hell, láttam hogy a kezemben az a doboz van.

Mire megfordultam és leraktam hogy fizetek már egy teljesen más márka volt.

2022. jan. 19. 12:37
 5/27 anonim ***** válasza:
91%
Nekem olyan volt hogy 21:15 körül elmentem zuhanyozni, és mikor kijöttem 20:30 körül volt az óra. Nem egy, a lakásban az összes, a telefonnal együtt. Ez volt 6 éve, azóta sem tudom mi történt.
2022. jan. 19. 13:00
 6/27 anonim ***** válasza:
12%
Igen, de aztán a determinánsokkal még több gondom volt.
2022. jan. 19. 13:19
 7/27 anonim ***** válasza:
74%

"ceruzám"

Itt a tudattalanod kereste meg neked, hogy hol van a ceruza.

Máskor is használhatod. Ha van információja, segíteni fog.

Időnként kell neki egy kis idő, mire meghallod a választ.

"állt a kép"

Ez valószínű, ébredési jelenség volt. Tehát az érzékelésed játszott veled, nem a világ.

"anyámnak valamilyen kérdés"

Félrehallás. Ezt is magaddal játszottad le, nem a világ viccelődött veled. Amúgy, ha létezne Mátrix, ez miféle hiba lenne?

"mire mellé értem"

Ez mindkettő szintén érzékelési hiba lehetett. A következőnek az órája is.

Nyilván előtte nem nézte meg az összes órát, csak utána.

2022. jan. 19. 14:37
 8/27 anonim ***** válasza:
71%
#7 magam nevében beszélek, nem érzékelési hiba volt. Minden nap nagyjából ugyan akkor, 9, és negyed 10 között megyek el a fürdőbe. MINDEN NAP. Aznap is így volt.
2022. jan. 19. 14:40
 9/27 anonim ***** válasza:
89%

Nekem több ilyen élményem is, legtöbb a 90-es évek és a 2000-es évek elején.

Legdurvábbat nem akarom ide leírni, mert attól tartok valami bajom lenne utána.

Azt megosztom, amit édesanyámmal éltem át.Bakonyban élünk.Napra órára pontosan emlékszem arra, amikor mindezt történt.

November volt, este,kutyák nagyon ugattak.egy kisebb faluban lakunk a falu szélén, a házunk egy völgyre néz le.Éjfél körül akkora kutyaugatás, meg nyűszítés volt, hogy a házban nem lehetett megmaradni, mondom kimegyek megnézem.Amit ott akkor láttam, majd anyám is végignézte, örökre belénk égett.A völgy alján először egy fényt láttam, de láttam a fényforrást sehol sem.Pár pillanat múlva, pár száz méterrel feljebb az égen a felhők narancssárga és lilás színben villódzani kezdtek.Majd utána egy hatalmas kör alakú repülő tárgyat láttunk, ahogy maga alá világít.leereszkedett.Óvatosan lementünk a kertünk végébe, onnan láttunk mindent.Anyám az konkrétan összecsinálta magát.Miután leszállt, az aljából 4 emberszerű fura overálba öltözött lény vagy valaki jött ki, ezt nem tudjuk, de végignézni is olyan volt, hogy a novemberi hidegben összeizzadtam a ruhámat.Hiába futottam be a fényképezőgépért és csináltam képeket, olyan volt, mintha valami eltorzította volna a képeket.Majd fél óra múlva láttuk ahogy miután ott csináltak valamit felszállt ez a korong alakú objektum szintén a felhők között fura fények keletkeztek, majd abban eltűnt.

A durva csak ezután jön.Visszamentünk a házba, és elkezdtünk róla beszélgetni hogy most mit csináljunk, hívjunk fel valakit, vagy nézzük meg mi történt ott, és menjünk oda.

Ezután többször este a telefon elkezdett csöngeni, hiába vettük fel, nem szólt bele senki.ha egy óráig tartottuk akkor egy óráig ment a vonal, de senki nem szólt bele.Két nap múlva egy fekete autó állt meg a házunk közelében a falu határától nem messze.Íde mikor odamentünk megnézni, senki nem volt benne.Ez a kocsi sokszor feltűnt, de soha nem volt benne senki.Amikor lehatároztuk hogy felkeresünk egy paranormális esetekkel foglalkozó kutatót akkor volt a legfurább dolog.felakartuk hívni, és a házban az összes elektronikai eszköz egyszerre tönkrement.Rá pár hétre megint iszonyatosan ugatott a kutyánk.Kimentem megnézni mi az járó motorral ott volt a kocsi a házunkhoz közel, lámpa nem volt bekapcsolva, senki nem ült benne, de a motor járt.

Utána beszélgettünk pár környékbelivel és elmondták ők is tapasztaltak hasonlót, akinek a kertjéből rálátni a völgyre, többször láttak ott fura fényeket, megmagyarázhatatlan dolgokat.A fekete kocsit is többen látták.

2022. jan. 19. 14:56
 10/27 anonim ***** válasza:
94%
Akkor én is írok valamit ami fura,de IGAZ. Egyik családtagommal történt,soha nem hazudna nekem. Éjszaka ment az úton busszal. Buszvezető . Megvilágította a buszt egy fénykör, Kb. 200 méteres. Hangja nem volt. A motor lekapcsolása után sem. Többen látták akkor a közeli kocsmákban. De a lényeg: Hazajött, bement a wc-be szétpattant a villanyégő. Bejött a szobába felkapcsolódott a villany magától. Két napig tartott ez.Aztán elmúlt.
2022. jan. 19. 15:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!