Volt már hiba a mátrixban élményetek?
Nagyon rákaptam a "Glitch in the matrix" redditre, nyilván nem hiszek el mindent, de nagyon szívesen olvasom a történeteket.
Esetleg veletek történt olyan, hogy elgondoltátok, hogy na, ez egy hiba a mátrixban?
Az enyém :D
Múltkor olvastam, hogy valaki ha nem talál valamit, ami furcsa mód eltűnt, hangosan kéri, hogy adják már vissza neki.
Az egyik cerkám nyom nélkül tűnt el,- akkor már hetek óta-, és viccesen mondtam a semminek, hogy: Légyszi, add vissza a cerkám, mert most már tényleg kéne!
Nevettem magamon, aztán kicsit később teljesen másért benyúltam egy adag papír közé és kihúztam a ceruzámat. :"D Előtte én takarítottam az asztalt és biztos üres volt, míg a papírokat szét nem dobtam rajta.
Érdekes véletlen volt annyi szent. Szóval a kis semmiségeket is leírhatjátok, eltűnt telefon, megváltozott utcakép stb.
Köszi előre is ha értelmes választ kapok, a trollok addig igyanak egy frissítő kakaót!
Nagyon érdekes történetek eddig, köszönöm a válaszokat!
11. Menj el előtte te, akkor visszaadod a balszerencsét.
9-es vagyok.Amit akkor este láttunk sokkolt minket.A fekete kocsi nagyon sokszor volt a házunk közelében soha senkit nem láttam benne ülve, csak ott volt.Május volt mikor kicsit túltettük magunkat azon amit láttunk azt hittük ettől durvább már nem lesz.Szokatlanul meleg volt,este tv-ztünk anyuval,majd fura volt álmosak lettünk gyorsan aludni mentünk.Álmos voltam, de mégsem tudtam mélyen aludni, csak forgolódtam.Hajnali 2 óra után kutyaugatásra ébredtem, majd érdekes módon hirtelen abbamaradt.Zajt hallottam a folyosóról, majd figyeltem.Anyu szobája felől jöttek a hangok.Egyre jobba hallottam.Itt már eléggé beparáztam.Kinéztem senkit nem láttam a folyósón, de továbbra is hallottam a zajokat.Anyu szobája a folyósó másik végén van, kicsit félve elindultam megnézni mi az.Bárcsak ne tettem volna.Ahogy a szoba ajtajához értem éreztem hogy van valaki vagy valami.Összeszedtem minden bátorságom és benéztem.Egy fekete ruhába öltözött valaki volt anyu ágyánál, aki úgy csinált mintha hipnotizálta volna, anyu mozdulatlanul feküdt, és morgmogott a feje fölött valamit és a kezével fura mozdulatokat csinált a feje tetejénél.Egyből észrevett,de nem láttam a tekintetét, régifajta fekete sapka volt rajta, nem nézett a szemembe, tekintetét lefelé szegezte, és felém indult.
Itt volt az a pont emlékszem hogy akkorát ugrottam hátra hogy a folyosó hátsó falának repültem.Olyan érzésem volt, mintha az adrenalintól infarktust kapnék.Könnyed léptekkel kisétált ez a valaki vagy valami mellettem,akkor se nézett rám, majd ahogy fordult volna el a lépcső vgén nem visszanézett, csak félig fordította hátra a fejét, és a földet nézte pár mosodpercig.Engem az idegtől és a félelemtől rángatott a testem.majd egy másodperc múlva elájultam.semmire nem emlékszem utánra.Délben tértem magamhoz,az ágyban, iszonyatosan fájt a fejem.Ablakok nyitva.Számban olyan fémes ízt éreztem amit még soha, mint nyers acélt nyalogattam volna.Több hétig bennem maradt ez az íz.Anyunak is ez az érzés volt, elmondtam neki mindent.Másnap a testemen fura geometriai alakzatok jelentek meg, mintha valami úgy nyomta volna meg,egyszerűen nem tudom máshogy elmondani.Utána kerestünk meg egy paranormális esetekkel foglalkozó embert.
Ő sokat elmondott ezekről a jelenségekről, meg az ilyen fekete kocsikat embereket miért látják sokszor.
Azóta nem volt ilyen.
Úgy gondolom ez elég nagy anomália lehet az UNIVERZUMBAN,vagy MÁTRIXBAN, és sokan megtapasztalják.Azóta sok ilyen esetről olvastam, vagy beszéltem ilyen emberekkel akik átéltek ilyet.
"Alig telt el 10 másodperc"
Ez meg kiesett idő.
Volt az pár perc is, csak nem rögzítetted fejben, hogy telik az idő.
Nem volt pár perc. Néhány másodperc volt. Ugyanakkor láttuk meg, kb. 10 méterre állt tőlünk, és róla kezdtünk beszélni. Volt valami a bácsin, amit újra meg akartunk nézni, talán a csíkos szatyor mint retro elem, de addigra nem volt ott.
Mindenesetre 10+ éves gyakoris pályafutásom alatt megtanultam, hogy felesleges bizonygatnom bármit is, teljesen felesleges. Mi láttuk, illetve nem láttuk, ahogy ugyanezzel a személlyel volt az is, hogy szellemet láttam/láttunk, vagy hogy megszállt valami kb. fél percre (ott egy harmadik személy is jelen volt). Nem vagyok elvakult "ezós", minden egyes tapasztalatomnál először kételkedem az egész valóságában, minden lehetséges egyéb magyarázatot megvizsgálok, de ha nincs, akkor egy random idegen nem fogja belemagyarázni a szarságait úgy, hogy ott sem volt, fogalma sincs az egészről.
Nem azt mondom, hogy nem történhetett így - csak azt, hogy erre ez is lehet a magyarázat.
Elég gyakran előfordul ilyen kiesett idő, ha másra figyelsz.
Köszönöm a további történeteket, bármit szívesen olvasok.
Bocsi annak aki meg akarja fejteni a többi történetet, most olvasni szeretnénk és megosztani mással a sztorikat, nem megmagyarázni. Köszi 🧡
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!