Ebben ki hisz? Egyáltalán vala. Ki ismeri?
Bocsi a zavaros infókért. Ezoterikus elmélet lehet szerintem az ember eredetéről, a múltról. 3 féle változatot olvastam, így már keverem őket, de lényegében arról volt szó, hogy idegen lények (nefilimek, annunakik) érkeztek a Földre és vagy saját génállományukat egy földi emlősével keverve létrehozták az embert, vagy már eleve létezett az ember a Földön, mikor idejöttek. Aranybányászás céljából jöttek a Nibiruról, aranyat akartak, az egyik történet szerint az emlős+annunaki génállományú homo sapiens volt a szolgájuk, a másik szerint annunakik voltak a bányászok, míg fel nem merült a munkásember (humanoid) ötlete.
Szóval valami ilyesmit olvastam, és kíváncsi vagyok valaki ezt ténynek veszi-e és hiszi, hogy így volt?
Annak az okosnak aki szerint a belinkelt izzós képen egy padlizsán látható, itt van jobb minőségben:
Javaslom olvasd el az első kötetet. Ha hülyeségnek tartod nevetsz egy jót, de materialista lévén, talán elgondolkodsz rajta.
//www.2000ad.uz.ua/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!