Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Hisztek a sorsban?

Hisztek a sorsban?

Figyelt kérdés

2021. okt. 11. 14:36
1 2 3 4 5
 41/42 anonim ***** válasza:
100%
Hiszek
2021. okt. 31. 13:09
 42/42 anonim válasza:
Csak hogy Kertész Imre: Sorstalanság című híres regényéből idézzek: "Ha az ember szabad, akkor nem létezhet sors. De ha minden meg van írva, akkor nem létezhet szabadság." Én szerintem a sors olyan mint az Istenek nagy része. Az emberek csak a cselekvés képtelenségükben/kétségbe esésükben kitalálták. Gondolj csak arra hogy hány ember fohászkodik Istenhez amikor valami nehéz dolog jön az életében, 99%-uk még se vallásos. Soha semmit nem csinált a Biblia szerint, csak jött egy szituáció az életében ahol tehetetlennek érezte magát és kellett neki valami amire támaszkodhat mentálisan. A sors is kicsit ilyen, sokakkal ha rossz dolog történik úgy vannak vele hogy biztos így volt megírva. Nem mondom hogy hülyeség, mert nem bírtom bizonyítani, de én a tudományban hiszek, hiszen az tényekre alapszik és a tények sosem hazudnak. (Maximum az emberek hibáznak akik a tényeket vizsgálják)
2021. dec. 31. 22:31
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!