Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Durva pánik jöhet, abból hogy...

Durva pánik jöhet, abból hogy a valóság nem létezik? Ausztrál kutatók ugyanis bebizonyították. Paradigmaváltás jöhet a fizikában?

Figyelt kérdés

Egy felfoghatatlan felfedezés.

Elképesztően bizarr dolgok folynak a világban, legalábbis a kvantumfizika szintjén létező kvantumvilágban.

Ausztrál kutatók olyan dolgokra jöttek rá, melyek arra utalhatnak, hogy a valóságunk egyáltalán nem az, aminek látszik. Sőt, nincs is olyan, hogy valóság...

Sikerült egyértelműen kizárni, hogy a megfigyelt részecske nem a megfigyelő eszköz hatására viselkedik másképpen....

1 - A kvantumfizikában nincsen egyértelmű helye a dolgoknak. Az impulzusok és helyük nem egyértelmű, ahogyan az enegiájuk sem

2 - Nem a megfigyelő ezsköz hatására viselkednek másként a megfigyelt testek, hanem a tudat,lélek,szellem hatására

3 - Nincsen egyértelmű helye a testeknek, csak valószínűégek. Minden test részben a Holdon és a legtávolabbi galaxisokban is van, hiszen a valószínűségi függvényük ott is jelen van, ami a helyük

Minden kvantumfizikai felfedezés a spiritualitás irányába mutat. A természettudomány kezet fog a spirtualitzással és elvezet az utóbbiba. durva pánik jöhet?

2021. szept. 25. 13:40
1 2 3 4 5
 41/49 anonim ***** válasza:
6%
Ha atomnyi kicsi lennél nem erzékelnél semmit ebből a világból, szóval a valóság relatív.
2022. ápr. 2. 07:10
 42/49 anonim ***** válasza:
81%
De hát ezeket már vagy 20 éve is felfedezték. Most újra felfedezték?
2022. okt. 22. 16:46
 43/49 anonim ***** válasza:
81%
Ha a valóság nem létezik, akkor semmi nem történt meg eddig és ezután sem fog megtörténni. Akkor mindez csak egy illúzió. Szóval nem, biztos úr, nem én erőszakoltam meg és vertem agyon azt a tíz éves lányt, aki a kukában fekszik.
2023. jan. 2. 00:20
 44/49 NTBS ***** válasza:
90%
A kérdésed feltevések óta több mint másfél év telt el. Úgyhogy nem jött durva pánik. Ez tény.
2023. jan. 2. 09:23
 45/49 anonim ***** válasza:
89%
Én aztán nem pánikolnék, hanem megkönnyebbülnék.
2023. jan. 2. 10:07
 46/49 anonim ***** válasza:
80%

Az avilagtitkai nem hírforrás. Ne.

Ne.

NE.

2023. nov. 19. 19:36
 47/49 anonim ***** válasza:
41%

Most olvastam a Hihetetlen Magazinban, hogy ez mind igaz! Mi lesz velünk, jön a nagy Black Out #kontro Great Reset feat. Sacher tortaszelet? Házi sajt készült a Hold sötét oldalán föld alatti katakombákban. Katalónia elesett, Katalin királyné nem volt ember. A valóság szikrája elakasztja a melatonin termelést. Természetes erőforrások így bebuktak. A bolygó kihűlt. A tenger szemének a tenger szemének a tenger szemének a tenger szemének a tenger szemének a tenger szemének a tenger szemének a tenger szemének a tenger szemének a tenger szemének a tenger szemének a tenger szemének a tenger szemének a tenger szemének a tenger szemének a tenger szemének a tenger szemének a tenger szemének a tenger szemének a tenger szemének a tenger szemének a tenger szemének a tenger szemének kód Oméga

611

2023. nov. 20. 20:02
 48/49 anonim ***** válasza:
79%
Pánik? Én úgy örülnék neki, mint az állat.
2023. nov. 22. 18:34
 49/49 Prokopf ***** válasza:
Ne örülj! Valójában csak annyit sikerült megállapítaniuk, hogy a világról alkotott elképzeléseink nem léteznek. Ráadásul még ezt is csupán egy számukra (még) értelmezhetetlen paradoxonból levont félreértelmezett következtetés alapján...
2023. nov. 26. 09:22
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.