Durva pánik jöhet, abból hogy a valóság nem létezik? Ausztrál kutatók ugyanis bebizonyították. Paradigmaváltás jöhet a fizikában?
Egy felfoghatatlan felfedezés.
Elképesztően bizarr dolgok folynak a világban, legalábbis a kvantumfizika szintjén létező kvantumvilágban.
Ausztrál kutatók olyan dolgokra jöttek rá, melyek arra utalhatnak, hogy a valóságunk egyáltalán nem az, aminek látszik. Sőt, nincs is olyan, hogy valóság...
Sikerült egyértelműen kizárni, hogy a megfigyelt részecske nem a megfigyelő eszköz hatására viselkedik másképpen....
1 - A kvantumfizikában nincsen egyértelmű helye a dolgoknak. Az impulzusok és helyük nem egyértelmű, ahogyan az enegiájuk sem
2 - Nem a megfigyelő ezsköz hatására viselkednek másként a megfigyelt testek, hanem a tudat,lélek,szellem hatására
3 - Nincsen egyértelmű helye a testeknek, csak valószínűégek. Minden test részben a Holdon és a legtávolabbi galaxisokban is van, hiszen a valószínűségi függvényük ott is jelen van, ami a helyük
Minden kvantumfizikai felfedezés a spiritualitás irányába mutat. A természettudomány kezet fog a spirtualitzással és elvezet az utóbbiba. durva pánik jöhet?
A szimulációt akkor tudjuk módosítani, és úgy tudjuk csak módosítani, amikor és ahogy ezt a készítői megengedik.
A durva pánik pedig szerintem a kérdezőre fog jönni nemsokára.
"Hogy mi a megfigyelők teremtjük a világot. A világ csak rséztvevő. Olyanná alakul a világ, amilyen kérdéseket teszünk fel rőla, amilyennek látjuk, ahogy gondolkodunk róla"
Ezt az ezoterikában jártasabbak már régen tudják,tudnám ajánlani Jane Roberts műveit,amiből az első
már 1970! körül megjelent,szóval ez tényleg nem újdonság csak azoknak akik eddig erről nem akartak tudomást venni,mert soha nem vették a fáradtágot hogy feltegyék a kérdéseket,és megtalálják rá a válaszokat,inkább élnek a kényelmes hazugságok világában! De ami a legszomorúbb hogy az emberek többsége még ezt ma sem teszi meg,és hiába nyomják az orruk alá immár akár a tudósok által is alátámasztott tényeket,annyira alacsony rezgés szinten élnek hogy azt még így sem fogják megérteni hogy miért válik valami a tapasztalatuk részévé!Te kedves kérdező legalább már elindultál a megértés útján,csak így tovább keresd a válaszokat és ébredj tudatosságra,mert csak így fogod megérteni hogy amit magad körül látsz az csak matéria,es azon túl még nagyon sok minden van,és Te magad is sokkal több vagy mint az egód ami csak a fizikai "valóságra" fókuszál!
Kvantumzoli? :ásít:
Kedvencem a forrás: avilagtitkai.com ... Mi lenne, ha poénból egy arxiv.org vagy nature.com forrást adnál?
Te csak ne adj neki ötleteket!
Képes még abból is ezotériát kihozni...
A Mátrix című film közelebb áll a valósághoz mint amit a tv-hiradoban bejelentenek.
Előbb vagy utóbb mindenki rájön hogy valami nincs rendben a környező világgal... Anyám elmúlt 60eves mikor erről kezdtem vele beszélgetni és egy idő után azon kaptam hogy néha kapargatja a falat hátha leválik egy darab belőle mint a filmben...
Tudományos tény hogy minden energia és azoknak az energia részecskék kölcsönhatásait tapasztaljuk meg mint "való világ".
Hogy pontosan hogy működik ez a világ... Valószínűleg egy számítógépes szimuláció, kb mint a GTA... Vannak rendszergazdak... Mint az említett filmben... Azoknak ügynökeik...
Az új Resznek(Mátrix) csak a bemutatóját láttam de már így is biztos vagyok benne hogy sokkal több párhuzamot fogok találni benne mint a pap prédikációjában amit a templomban mesél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!