Néró császár száma ugye a 666 de ez mit jelent kicsoda ő?
Ahogy a covid tulajdonképpen lehet cow idol ami egy baal szobor, ami most is a Wall Street -en is diszeleg.
Ez inkább a mammonra emlékeztet vagyis a pénz szeretetére
"Ami szinte minden valódi hívőnek hogy ezzel elválasztod magad a teremtőtől persze aki nincs élő kapcsolatba vele annak mindegy hogy beadatja magának ezt a mérget vagy sem.
Ezért nem értitek mert álomban vagytok tartva."
Tehát neked az a bajod, hogy az oltások miatt már nem 20-40 éves korodban patkolsz el hanem akár 70-90 évig is élsz. Értelek...
Bááár ha méreg volna akkor pont az ellenkezője lenne mindenki 20 éves kora előtt meghalna.
És mégis hogyan választod el magad Tőle? :'D
Úgy hogy jóval tovább vagy életben és emiatt a hosszabb életidő miatt tudsz ekkora badarságokat írni ide?...
#54 Nem az oltástól függ az életünk hanem Elohim-től.
De ha nem hiszel nekem:
Jakab 4
13Tehát akik azt mondjátok: Ma vagy holnap elmegyünk abba a városba, és ott töltünk egy esztendőt, kereskedünk és nyereséget szerzünk; 14azt sem tudjátok, mit hoz a holnap! Mert a ti életetek olyan, mint a lehelet, amely egy kis ideig látszik, aztán eltűnik. 15Inkább ezt kellene mondanotok: Ha az Úr akarja és élünk, és ezt vagy azt fogjuk cselekedni. 16Ti azonban most kérkedtek elbizakodottságotokban: minden ilyen kérkedés gonosz. 17Aki tehát tudna jót tenni, de nem teszi: bűne az annak.
Jakab 4:13 Nosza immár ti, a kik azt mondjátok: Ma vagy holnap elmegyünk ama városba, és ott töltünk egy esztendőt, és kalmárkodunk, és nyerünk;
Jakab 4:14 A kik nem tudjátok mit hoz a holnap: mert micsoda a ti életetek? Bizony pára az, a mely rövid ideig látszik, azután pedig eltűnik.
Jakab 4:15 Holott ezt kellene mondanotok: Ha az Úr akarja és élünk, ím ezt, vagy amazt fogjuk cselekedni.
Érdekes én nem haltam bele az oltásokba.
A vallás neked már dns alapon működik? :'D
Ami amúgy nem izgat mert Sintoista vagyok...
A kérdezőt kötelező oktatásra küldeném, és ha az nem válik be, akkor kényszergyógykezelésre is.
Ha képesek lennénk gyógyszerrel üzembiztosan DNS-t változtatni, akkor már nem lennének nyomorék vagy beteg emberek (cukor, szív, stb. betegségek).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!