Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Néró császár száma ugye a 666...

Néró császár száma ugye a 666 de ez mit jelent kicsoda ő?

Figyelt kérdés
2021. szept. 2. 08:06
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/71 A kérdező kommentje:
#10 Ez igenis vallási kérdés hisz a fenevad száma 666
2021. szept. 2. 08:23
 12/71 A kérdező kommentje:
Ez a Bibliával függ össze nem az ezotériával
2021. szept. 2. 08:24
 13/71 anonim ***** válasza:
61%

A Biblia tiltja azt, hogy a vallási tanokat ezoterikusan továbbgondold.

Ami benne van, azt úgy kell elfogadni, ahogy van, és nem továbbkombinálni. Az az isten dolga, hogy megmondja ezeket neked, és nem a tiéd, hogy kitaláld.

2021. szept. 2. 08:30
 14/71 A kérdező kommentje:
#13 Nem én találtam ki. Van egy videós youtuben aki konkrétan egy Próféta ő szokott erről videókat feltölteni és amiket mondott azok úgy is voltak tehát megtörténtek. Rengeteg bibliai videója van
2021. szept. 2. 08:33
 15/71 A kérdező kommentje:

#13 Hát pont ezért mivel az emberek nem gondolkodnak elég könnyen felveszik azt a bizonyos bélyeget. Pont ez a célja a sátánnak hogy semmin ne gondolkodj majd isten megmondja neked sohanapján kiskedden.

Közben szép lassan beléd csempészik az oltásokkal utána meg a mikrochippel de akkor már késő lesz.

2021. szept. 2. 08:35
 16/71 anonim ***** válasza:
74%

Ja, hogyne.

Tudom, mit akarsz ebből kihozni: hogy Néró volt a Fenevad.

De nincs szerencséd, mert akkor egészen másképp alakult volna a történelem.

Amúgy csak szólok, hogy a Biblia NEM ezt írja, szóval bibliahamisító is akarsz lenni?

Mint említettem: NEM az a dolgod, hogy átértelmezd a Bibliát.

A jútúkos prófétákat pedig egy dolog érdekli: a pénz.

A pénzt meg az ilyen emberek hozzák neki, mint te.

2021. szept. 2. 08:37
 17/71 anonim ***** válasza:
51%

"az oltásokkal"

Én börtönnel büntetném az oltástagadókat. Tudod, te is kaptál már legalább 20 oltást. Akkor miért nem tiltakoztál?

Mostanra már mikrocsippek nőnek benned a sok oltástól. Ráadásul a többség orosz volt.

"utána meg a mikrochippel"

Csak a hülyéknek, hogy utána legalább értelmesen meg tudjanak szólalni.

2021. szept. 2. 08:39
 18/71 A kérdező kommentje:
#17 Ezzel is csak engem igazolsz, oltás nélkül lassan nem dolgozhatsz sőt már börtönbe is jutsz ha nem veszed fel. :DD ÉS NEM EZ A FENEVAD BÉLYEGE PERSZE
2021. szept. 2. 08:41
 19/71 A kérdező kommentje:
Pont mint Noé napjaiban...
2021. szept. 2. 08:41
 20/71 A kérdező kommentje:
Már az utolsó napokat éljük a Teremtő ezt nem fogja tétlenül nézni hogy az embereit börtönbe fogják hurcolni mert nem veszik fel ezt a szemetet
2021. szept. 2. 08:43
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!