Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Néró császár száma ugye a 666...

Néró császár száma ugye a 666 de ez mit jelent kicsoda ő?

Figyelt kérdés
2021. szept. 2. 08:06
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/71 anonim ***** válasza:
82%

Néha előfordul.

Bár abban igazad van, hogy erről inkább a vallásban kéne beszélni.

De akkor meg nem kéne ezotériával keverni, mert azért a Biblia szerint halálbüntetés jár.

Gondolom, ezt sem tudtad.

2021. szept. 2. 09:06
 32/71 A kérdező kommentje:
#31 Csak hogy ennek semmi köze az ezotériához. Noé napjaiban is pont azért buktak el mert semmit nem sejtettek a veszedelemről, nem kutattak utána és nem keresték meg mi az igazság. Most is ez zajlik hogy az emberek alszanak csak akkor eszmélnek rá mikor márKÉSŐ LESZ
2021. szept. 2. 09:11
 33/71 anonim ***** válasza:
100%

Az, hogy számmágiával akarsz megoldani egy problémát, színtiszta ezotéria.

Semmi más nincs benne, csak ezotéria.

És - amit valahogy nem értettél meg - a mágia használatáért HALÁLLAL büntet a Biblia!

Érted már?

Szeretnél a pokolra kerülni, még ma?

2021. szept. 2. 09:24
 34/71 A kérdező kommentje:

#33 Pokolra az kerül aki felveszi a fenevad bélyegét. Mivel nem tudod majd hogy mit imádsz akkor hogy küzdhetnél ellene?

Ismerni kellene az ellenséget!! Ennek semmi köze a mágiához meg ezotériához szimplán felvilágositás...

2021. szept. 2. 09:27
 35/71 A kérdező kommentje:

5Ezután felvitte az ördög, megmutatta neki egy szempillantás alatt a földkerekség minden országát, 6és ezt mondta neki: „Neked adom mindezt a hatalmat és dicsőséget, mert nekem adatott, és annak adom, akinek akarom. 7Ha tehát leborulsz előttem, tied lesz mindez.”

Nem veszitek észre hogy a világ amiben éltek a SÁTÁN uralma alatt áll???

2021. szept. 2. 09:27
 36/71 anonim ***** válasza:
40%

"Pokolra az kerül aki"

Meg aki mágiát használ, mint most te.

Ennyire hülye nem lehetsz: tehát arra kell gondolnom, hogy szándékosan trollkodsz.

"felvitte az ördög, megmutatta neki egy szempillantás alatt a földkerekség minden országát"

És még a lapos Földben is hiszel.

Bravó!

2021. szept. 2. 09:38
 37/71 A kérdező kommentje:

#36 Ez a biblia idézete. És igen a föld lapos a Biblia szerint. De keress rá nem én találtam ki. :)

Ezért mondtam hogy nem kellene ezotériába átrakni mert sok lesz itt a troll.

[link]

2021. szept. 2. 09:42
 38/71 A kérdező kommentje:
#36 Nem használok mágiát. Eleve azt se tudod mi az a mágia. :)
2021. szept. 2. 09:43
 39/71 anonim ***** válasza:
100%

Értelmes embernek tartod magad?

Akkor ugye képes vagy felfogni azt, hogy amit most használni akarsz, az számmágia?

ÉS ugye azt is képes vagy felfogni, hogy a Biblia MINDENFÉLE mágiát halállal büntet?

Szóljál, hogy ebből a kettőből melyiket nem fogtad fel.

2021. szept. 2. 09:51
 40/71 A kérdező kommentje:

Akkor a biblia is számmágiát használt amikor közölte velünk a 666-ot?

Felfogod hogy nem ilyen egyszerü a képlet hogy csak rá irják hogy 666 és rád rakják? mert ha ilyen egyszerü lenne akkor mindenki tudna üdvözülni

2021. szept. 2. 09:56
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!