Néró császár száma ugye a 666 de ez mit jelent kicsoda ő?
Néha előfordul.
Bár abban igazad van, hogy erről inkább a vallásban kéne beszélni.
De akkor meg nem kéne ezotériával keverni, mert azért a Biblia szerint halálbüntetés jár.
Gondolom, ezt sem tudtad.
Az, hogy számmágiával akarsz megoldani egy problémát, színtiszta ezotéria.
Semmi más nincs benne, csak ezotéria.
És - amit valahogy nem értettél meg - a mágia használatáért HALÁLLAL büntet a Biblia!
Érted már?
Szeretnél a pokolra kerülni, még ma?
#33 Pokolra az kerül aki felveszi a fenevad bélyegét. Mivel nem tudod majd hogy mit imádsz akkor hogy küzdhetnél ellene?
Ismerni kellene az ellenséget!! Ennek semmi köze a mágiához meg ezotériához szimplán felvilágositás...
5Ezután felvitte az ördög, megmutatta neki egy szempillantás alatt a földkerekség minden országát, 6és ezt mondta neki: „Neked adom mindezt a hatalmat és dicsőséget, mert nekem adatott, és annak adom, akinek akarom. 7Ha tehát leborulsz előttem, tied lesz mindez.”
Nem veszitek észre hogy a világ amiben éltek a SÁTÁN uralma alatt áll???
"Pokolra az kerül aki"
Meg aki mágiát használ, mint most te.
Ennyire hülye nem lehetsz: tehát arra kell gondolnom, hogy szándékosan trollkodsz.
"felvitte az ördög, megmutatta neki egy szempillantás alatt a földkerekség minden országát"
És még a lapos Földben is hiszel.
Bravó!
#36 Ez a biblia idézete. És igen a föld lapos a Biblia szerint. De keress rá nem én találtam ki. :)
Ezért mondtam hogy nem kellene ezotériába átrakni mert sok lesz itt a troll.
Értelmes embernek tartod magad?
Akkor ugye képes vagy felfogni azt, hogy amit most használni akarsz, az számmágia?
ÉS ugye azt is képes vagy felfogni, hogy a Biblia MINDENFÉLE mágiát halállal büntet?
Szóljál, hogy ebből a kettőből melyiket nem fogtad fel.
Akkor a biblia is számmágiát használt amikor közölte velünk a 666-ot?
Felfogod hogy nem ilyen egyszerü a képlet hogy csak rá irják hogy 666 és rád rakják? mert ha ilyen egyszerü lenne akkor mindenki tudna üdvözülni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!