Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Égi jelnek köszönhetem azt,...

Égi jelnek köszönhetem azt, hogy nem ütöttem el a kislányt?

Figyelt kérdés

Egy kisvárosban vezettem, kb. 40-45 km/h sebességgel haladtam a főutcán, mikor a első jobb oldali tükrömön rákoppant egy bogár. 10 mp-en belül arra eszméltem, hogy ugyanazon az oldalon egy kisgyerek kezd rohanni a száguldozó kocsimhoz, nem is figyelte, hogy jön-e kocsi. Nem volt se zebra, se gyalogátkelő. Úgy gondolta, hogy csak úgy, hirtelen átmegy az út másik oldalára.

Pár centin múlt a baleset, szerencsére azonnal lefékeztem. Annyira gyorsan történt minden, tegnap késő délután történt. Még reggel is remegett a kezem az idegességtől, éjszaka nem is tudtam aludni.

Valószínűleg ha nem figyeltem volna a bogárra akkor baleset lett volna az esetből.

Így történt az eset rajzként (egyszerűsítve):

[link]

A véletlen műve lehetett, hogy pont a baleset előtt néhány mp-el csapódott a bogár a jobb oldali ablakhoz, hogy figyeljek oda a kislányra?

2021. aug. 26. 10:07
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
40%
Aki jelet akar belemagyarázni valamilyen eseménybe, az jelnek is fogja venni. Mindegy ki mit mond. Így születtek a babonák is.
2021. aug. 27. 00:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!