A legtöbb sérelmedet melyik nemnek köszönheted?
Figyelt kérdés
Ha visszagondolsz életed top 10-15 legnagyobb sérelmére, azt többségben melyik nem okozta? Nem feltétlenül párkapcsolatra értem (de azt is beleszámolhatod), inkább volt tanár, rokon, barát, munkatárs stb... által okozott testi és lelki bántalmazásra gondolok.
A saját korotokat és nemeteket is írjátok le légyszi.
2021. máj. 28. 00:33
1/19 anonim válasza:
Férfiak több sérelmet okoztak.
23/L
2/19 anonim válasza:
Nem nemnek köszönhetem, hanem adott embereknek.
3/19 anonim válasza:
Szinte mindet nők okozták. Az egyenlőség híve vagyok egyébként, de mégis, a magam irányában nőktől sokkal több értelmetlen rosszindulatot kaptam.
27/N
4/19 anonim válasza:
Férfiak.
De azért hozzátenném, hogy ezek javarészt párkapcsolati sérelmek voltak, és mivel hetero vagyok, így ez nem annyira meglepő eredmény:D
5/19 anonim válasza:
Őszintén a legtöbb sérelmet magamnak köszönhetem:D Soha senki nem bántott és utált úgy, mint én magamat egy időben. Ezen kívül kettőre tudok gondolni, az egyik lánytól jött a másik meg férfitól. Nem mintha ezekből a válaszokból bármilyen általános igazságot le lehetne vonni. 24l
7/19 anonim válasza:
Nők. Én is nő vagyok, és esküszöm a férfiak a kapcsolataibam nem okoztak olyan maradandó sérüléseket nekem, mint egy egy nő, kolléga, osztálytárs stb. Nem vagyok nő gyűlölő de ha nem muszáj nem vagyok szívesen nők társaságában, mert kicsinek, jelentéktelennek, elnyomottnak érzem magam a társaságukban.
8/19 anonim válasza:
Vegyes. Főleg férfiak, de nők is voltak páran.
22/F
9/19 anonim válasza:
A semleges nemnek. Legutóbbi eset: már biztos voltam benne, hogy a -nis végződésű főnevek mindig semleges neműek, erre kiderült, hogy az Erlaubnis nőnemű. Die Erlaubnis. Telesírtam éjjel a párnámat amikor megtudtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!